Βέρνμπλουμ: "Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα!" (video)

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ άνετα διεκδικεί τον τίτλο του άτυχου της σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του τον περασμένο χειμώνα τον έχει αφήσει πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Παρά το γεγονός, όμως, ο Σουηδός μέσος δεν χάνει την αισιοδοξία του. Πιστεύει ότι θα γυρίσει πιο δυνατός, ενώ ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα κλειδώσει τον τίτλο του πρωταθλητή την ερχόμενη Κυριακή (14/4) στη Λάρισα, με νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.
Μιλώντας
αποκλειστικά σήμερα (12/4) στη NOVA και στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο, σχολίασε τόσο το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής του αποχής, όσο και την επικείμενη κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον "Δικέφαλο".

Σχετικά με το πώς αισθάνεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, είπε: "Νιώθω καλά. Είμαι σε καλή διάθεση. Προπονούμαι σαν τρελός κι αυτό με βοηθάει!"

Χαριτολογώντας, για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ερχόμενη Κυριακή, είπε: "Αν έπρεπε, θα το έκανα. Πιστεύω, όμως, ότι τα παιδιά θα το κάνουν καλύτερα από εμένα. Αν έπρεπε, πάντως, θα έμπαινα!"
Ρωτήθηκε πώς βιώνει αυτό το διάστημα ως τραυματίας και απάντησε: "Κλείδωσα το μυαλό μου. Όλος μου ο εαυτός αφέθηκε στο ιατρικό τιμ. Κάνω ό,τι μου λένε. Δεν σκέφτομαι ότι είμαι άτυχος, δεν θέλω να μπλέξω το μυαλό μου με τέτοιες σκέψεις. Συγκεντρώθηκα στην αποθεραπεία και κάνω ό,τι πρέπει καθημερινά. Είναι βαρετό να είσαι εκτός, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς".
Σχετικά με την προσμονή κατάκτησης του τίτλου τόνισε: "Ζω με τους συμπαίκτες μου όλη την πορεία της ομάδας. Υποστηρίζω την ομάδα όπως μπορώ. Από την αρχή της σεζόν τα έχουν καταφέρει τέλεια τα παιδιά. Εμείς οι τραυματίες βοηθούμε από έξω. Κάνουμε ό,τι μπορούμε".
Για επιστροφή του τόνισε: "Δεν ρωτώ πότε θα είμαι έτοιμος, Περιμένω να μου πούνε. Κάνω προπονήσεις και περιμένω να γίνω καλά. Οι γιατροί θα μου πούνε πότε θα είμαι έτοιμος. Περιμένω από αυτούς. Την επόμενη σεζόν περιμένω να είμαι από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας, με τόση δουλειά που έχουμε κάνει".
Στην ερώτηση από πού αντλεί δύναμη όλο αυτό το διάστημα απάντησε: "Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο αυτής της περιόδου. Κάθε μέρα τα ίδια κάνουμε. Θα ήταν πιο δύσκολο, πάντως, αν πήγαινα στη Σουηδία. Το τιμ είναι καταπληκτικό και κάνουμε καλή δουλειά. Το πιο δύσκολο είναι να πείσεις τον εαυτό σου να συνεχίσει. Η φυσική κατάσταση είναι το πρώτο για εμένα. Φροντίζω να τη βελτιώνω καθημερινά".

Όσο για το τι περιμένει να δει την ερχόμενη Κυριακή από την ομάδα του, είπε: "Όλοι ξέρουμε ότι είναι το μεγάλο παιχνίδι. Θα κριθεί η δουλειά όλης της σεζόν. Τα παιδιά συνειδητοποιούν τη σημασία. Είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να μην παίξουμε ποτέ στο μέλλον. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Περιμένω ένα υπέροχο αποτέλεσμα, που θα είναι υπέροχο όχι μόνο για την ομάδα, αλλά για όλη την πόλη!"
Για τα γενέθλια του ΠΑΟΚ σήμερα, ευχήθηκε: "Χρόνια πολλά στην ομάδα! Η χαρά θα είναι μεγαλύτερη, πάντως, αν κερδίσει η ομάδα την Κυριακή!"
Keywords
Τυχαία Θέματα