Η Focus μας κάνει tease 12 νέα παιχνίδια

Μέσα σε αυτά είδαμε και 3 τίτλους Warhammer.

Σύμφωνα με το PCGamer, η Focus Home Interactive ανακοίνωσε συνεργασίες με 12 στούντιο παιχνιδιών στην ετήσια εκδήλωση τύπου της εταιρείας, What's Next.

Τρία από τα παιχνίδια περιλαμβάνουν επίσης συνεργασίες με το Games Workshop και βρίσκονται στα σύμπαντα του Warhammer. H Focus

δεν αποκάλυψε τους τίτλους για τα παιχνίδια Warhammer που αναπτύσσει, αλλά υπάρχουν μερικά στοιχεία.

Η Gasket Games δουλεύει σε έναν Age of Sigmar τίτλο και το στούντιο περιλαμβάνει προγραμματιστές που εργάστηκαν στο παρελθόν σε παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου, όπως το Dawn of War και το Homeworld: Deserts of Kharak. Φαίνεται ότι εργάζονται σε άλλον έναν τίτλο στρατηγικής, και το artwork μας δείχνει ένα μέλος των Stormcast Eternals με χρυσή πανοπλία.

Το Streum On Studio εργάζεται σε ένα shooter, το οποίο "λαμβάνει χώρα σε μία από τις πιο δημοφιλείς IP της Games Workshop", δήλωσε η Focus στην ανακοίνωσή της. Το art περιλαμβάνει τις λέξεις "Descend, Assassinate, Collect", πάνω από μια εικόνα ενός άνδρα που μπορεί να είναι μέλος του Inquisition στο Warhammer 40,000.

Τέλος, η Spintires Saber Interactive δημιουργεί επίσης ένα παιχνίδι Warhammer 40.000, το οποίο υποδεικνύεται από τον δικέφαλο Imperial Aquilia στο artwork. Συνοδεύεται από τις λέξεις "Protect, Redeem, Purge", που ακούγεται κατάλληλο για το Warhammer.

Η Focus ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την Deck13 Interactive, τους προγραμματιστές πίσω από τα The Surge και Lords of the Fallen. Θα ξεκινήσουν μια νέα σειρά μετά την κυκλοφορία του The Surge 2 αργότερα το 2019.

Θα συνεργαστεί επίσης με την Chaosium και έχει διαπραγματευτεί μια συμφωνία για να είναι ο αποκλειστικός εκδότης των βιντεοπαιχνιδιών στο σύμπαν του Call of Cthulhu RPG.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Hob: The Definitive Edition - Launch Trailer "Can You Survive?" Trailer | Remnant: From the Ashes Samurai Shodown - Χαρακτήρες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα