Βέλγιο:''Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για την νίκη''

Yπάρχει ένας επιπλέον λόγος περηφάνιας λένε στο Βέλγιο, καθώς οι περισσότεροι από τους μισούς παίκτες του Βελγίου παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Τσέλσι Τιμπό Κουρτουά, η χώρα του έχει παραπάνω κίνητρο για να κερδίσει.

''Αν θες να έχεις μέσα σου το συναίσθημα της νίκης, το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι απλά να συνεχίζεις να κερδίζεις. Δεν θέλω να επιστρέψω τον Ιούλιο στην Αγγλία με το συναίσθημα της ήττας. Θέλω να νικήσω. Όλοι αυτό επιθυμούν.''

Από την πλευρά του ο αμυντικός της Τότεναμ
Γιαν Βερτόνγκεν είπε πως θα έχει πλάκα και μεγάλο ενδιαφέρον που θα αντιμετωπίσει τους συμπαίκτες του στα σπηρούνια, προβλέποντας το ματς θα έχει πολύ τακτική.

Ήδη ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους τρεις βασικούς επιθετικούς, Αζάρ, Λουκάκου και Μέρτενς να παίρνουν ανάσες μένοντας στον πάγκο, ειδικά και μετά τα ''προβληματάκια'' που αποκόμισαν στο παιχνιδι με την Τυνησία.

Η πρώτη θέση είναι πολύ πιθανό να κριθεί στις κίτρινες κάρτες, διαφορετικά θα πάει στην κλήρωση.
''Έχουμε κάποιους παίκτες με κίτρινη κάρτα που δεν θέλουμε να λείψουν στους 16.(Βερτόνγκεν, Ντεμπρόϊνε και Μουνιέ)'' τόνισε ο Κουρτουά.

''Η Αγγλία έχει βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, διαθέτει νέα και ταλαντούχα ομάδα. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση με την νοοτροπία του νικητή. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον αγώνα.'' είπε ο αμυντικός της Τότεναμ, Τόμπι Αλντερβάιρελντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα