Πορτογαλία και Ιράν διεκδικούν την πρόκριση

Πορτογαλία και Ιράν με μεγάλο φαβορί τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Μορντόβια Αρένα. Οι δύο μονομάχοι ελπίζουν πως δεν θα είναι το τελευταίο τους παιχνίδι στην διοργάνωση.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος χρειάζεται ένα βαθμό, η ομάδα του κάρλος Κειρόζ θέλει μόνο νίκη για να βάλει φωτιά στον δεύτερο όμιλο.
Το Ιράν σε περίπτωση ισοπαλίας, προκρίνεται εφόσον χάσει η Ισπανία με περισσότερα από ένα γκολ στο ματς με το Μαρόκο. Οι Ιρανοί κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στο ματς της πρεμιέρας με το Μαρόκο (1-0), ενώ ένα λάθος τους στοίχησε το παιχνίδι με την Ισπανία. (0-1).
Ο Ρονάλντο οδηγεί τους Πορτογάλους στην πρόκριση και ήδη έχει τέσσερα γκολ έχοντας πάρει την ομάδα στις πλάτες του στα ματς με Ισπανία και Μαρόκο. Ο αρχηγός δεν θέλει να επαναλάβει το ίδιο λάθος με το μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία, όταν έμεινα έξω από την φάση των ομίλων.
Οι δύο χώρες έχουν παρελθόν σε παγκόσμια κύπελλα καθώς αναμετρήθηκαν το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, με την Πορτογαλία να κερδίζει 2-0 και τον νεαρό τότε Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει το δεύτερο γκολ. Ο Ρονάλντο ήταν 21 ετών και ο μοναδικός από τις δύο τωρινές ομάδες που είχε παίξει. Στην αποστολή του Ιράν υπήρχε και ο Σοτζέι Μασούντ, αλλά δεν είχε αγωινστεί εκέινη την ημέρα.

''Το Ιράν διαθέτει μια δυνατή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.'' είπε ο Φερνάντο Σάντος.

''Ξέρω πως αρκετοί φίλοι μου θα παρακλουθήσουν τον αγώνα και θα υποστηρίζουν την Πορτογαλία. Η φιλία είναι καλή και σεβαστή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι άλλη ιστορία.'' τόνισε ο Πορτογάλος τεχικός του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ.

Πιθανές εντεκάδες:

Ιράν: Ali Beiranvand; Ehsan Haji Safi, Morteza Pouraliganji, Ramin Rezaeian, Majid Hosseini; Saeid Ezatolahi, Vahid Amiri, Omid Ebrahimi, Karim Ansarifard, Mehdi Taremi; Sardar Azmoun

Πορτογαλία: Rui Patricio; Pepe, Jose Fonte, Raphael Guerreiro; Cedric Soares, William Carvalho, Joao Moutinho, Bernardo Silva, Joao Mario; Goncalo Guedes, Cristiano Ronaldo
Keywords
Τυχαία Θέματα