''Αραβική'' μονομαχία για την νίκη της τιμής

Τελευταίο ματς για Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία στον πρώτο όμιλο στην Volgograd Arena.
Οι δύο ομάδες αποχαιρετούν το τουρνουά και ψάχνουν την νίκη για να φύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Χωρίς βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, η Σαουδική Αραβία
θέλει νίκη για να μην βρεθεί ξανά στην τελευταία θέση του ομίλου για τέταρτη φορά σε μουντιάλ, ενώ η Αίγυπτος κυνηγά την πρώτη της νίκη σε παγκόσμιο κύπελλο μετά τις αποτυχημένες της προσπάθειες το 1930 και το 1994.
Ο Αιγύπτιος τερματοφύλακας Essam El-Hadary ετοιμάζεται να γίνεθι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης, αφού είναι 45 χρόνων και 161 ημερών!

Τα δύο προηγούμενα γκολ της Αιγύπτου σε μουντιάλ είχαν έρθει από το σημείο του πέναλτι, όπως και το φετινό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην ήττα από την Ρωσία. Το τελευταίο γκολ που δεν ήταν πέναλτι το πέτυχε ο Abdulrahman Fawzi στην ήττα με 4-2 από τη Ουγγαρία τον Μάιο του 1934.

Ο προπονητής της Σαουδικής Αραβία Juan Antonio Pizzi έχει προβλήματα με τραυματίες καθώς οι Ali Al-Bulaihi, Omar Hawsawi και Mansoor Al-Harb είναι αμφίβολοι.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του απάντησε και στην κριτική που δέχεται.
''Δεν έχω να στείλω κάποιο μήνυμα σε αυτούς που μου ασκούν κριτική. Δεν με εκνευρίζει, είναι μέρος του ποδοσφαίρου και αν δεν αντέχουμε στην κριτική τότε να αλλάξουμε επάγγελμα.''τόνισε ο Κούπερ.

''Με την βοήθεια του Θεού ελπίζω να κερδίσουμε την Αίγυπτο, γνωρίζουμε πως είναι δυνατή ομάδα, αλλά θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.'' είπε ο Fahad Al Muwallad.

Πιθανές εντεκάδες:

Σαουδική Αραβία: Yasser Al-Mosailem; Ali Al-Bulaihi, Osama Howsawi, Mohammed Al-Breik, Yasser Al-Shahrani; Salman Al-Faraj, Abdullah Otayf, Housain Al-Mogahwi, Salem Al-Dawsari, Hattan Bahebri; Muhannad Asiri

Αίγυπτος: Essam El-Hadary; Ali Gabr, Ahmed Hegazi, Ahmed Fathy, Mohamed Abdel Shafy; Tarek Hamed, Mohamed Elneny, Mahmoud Trezeguet, Abdallah Said; Mohamed Salah, Marwan Mohsen
Keywords
Τυχαία Θέματα