Βαν Γκάντι: “Να ανταλλάξουν τον Τζέιμς οι Λέικερς”

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι εξέφρασε την άποψη πως οι Λος Άντζελες Λέικερς θα πρέπει να προχωρήσουν στην ανταλλαγή του Λεμπρόν Τζέιμς το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αμερικανός κόουτς δικαιολόγησε την συγκεκριμένη άποψη, τονίζοντας πως οι “λιμνάνθρωποι” θα πρέπει να “χτίσουν” από την αρχή το ρόστερ τους και πως μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του “Βασιλιά” θα τους έδινε τη δυνατότητα να προσθέσουν σε αυτό αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: “Πιστεύω πως το καλοκαίρι
οι Λέικερςπρέπει να ξαναχτίσουν αυτό το ρόστερ. Κατά την άποψη μου θα χρειαστεί μία ανταλλαγή και θα πρέπει η διοίκηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανταλλάξει τον Λεμπρόν για να πάρει όσα περισσότερα μπορεί”.

Και συμπλήρωσε: “Εάν μπορούσα να τον ανταλλάξω σε μία ομάδα και αυτό αύξανε τις πιθανότητες να αποκτήσω τον Ντουράντ ή τον Λέοναρντ, δεν θα το έκανα; Πρέπει να τα βάλεις όλα στο τραπέζι! Ακούω συνεχώς από τους παίκτες πως το ΝΒΑ είναι μπίζνες. Εάν λοιπόν είναι μπίζνες τότε πρέπει να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την επιχείρηση μου. Δεν λέω πως πρέπει πάση θυσία να τον ανταλλάξουν. Λέω απλά πως πρέπει όλοι να είναι διαθέσιμοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα