Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Τορίνο

Η ρεβάνς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα των αγώνων της Τρίτης για το Champions League (22:00). Οι “ροχιμπλάνκος” καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους 2-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στην Ισπανία, με τους “μπιανκονέρι” να δηλώνουν έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή, που θα τους φέρει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η “βέκια σινιόρα” θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις εξέδρες του γηπέδου.
Κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος επιστρέφει στο Τορίνο, όπου είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους Κεντίρα, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο και Ντάγκλας Κόστα, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς επίσης και στον τιμωρημένο Άλεξ Σάντρο. Από την άλλη πλευρά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε θα έχει στη διάθεσή του τους Ντιέγκο Κόστα, Πάρτεϊ, Ερνάντες και Φιλίπε Λουίς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη της 3-2 στο πρώτο ματς με τη Σάλκε στη Γερμανία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς η αγγλική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Μεντί, Μπράβο, Κομπανί, Φερναντίνιο και Οταμένι. Από την άλλη πλευρά η γερμανική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Καλιγκούρι, Χάριτ, Μασκαρέλ, Σεφ και Ουτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα