Ο Μονφίς περιμένει τον Νόλε – VIDEO

Την Τρίτη θα συνεχιστεί ο αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος, Γκάελ Μονφίς πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 6-0, 6-3 του Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας δείχνοντας έτοιμος για το ενδεχόμενο ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open.

Η δεύτερη αναμέτρηση του Νόλε στο Indian Wells, διακόπηκε πολύ νωρίς λόγω βροχής. Ο Σέρβος είχε

σώσει break point του Φίλιπ Κολσράιμπερ στο 1ο game της αναμέτρησης και η βροχή διέκοψε τον αγώνα τους όταν ο Γερμανός βρισκόταν με πλεονέκτημα πάνω, στο πρώτο του service game.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Τρίτη (00:00GR) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, τον Γκάελ Μονφίς.

Ο 32χρονος Γάλλος σημείωσε την 14η νίκη του σε 17 ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν, ενώ στα τρία τελευταία τουρνουά που έχει πάρει μέρος, έχει φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά. Τον Φεβρουάριο κατέκτησε τον δεύτερο ATP 500 τίτλο του, στο τουρνουά του Ρότερνταμ.

Η πρόσφατη πορεία του στο tour, έχει επιτρέψει στον Μονφίς να επιστρέψει στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιου του 2017.

Στο ίδιο μέρος του ταμπλό, με πιθανή διασταύρωση στα προημιτελικά, ο 40χρονος Ίβο Κάρλοβιτς αλλά και ο Ντόμινικ Τιμ, συνέχισαν την πολύ καλή παρουσία τους στην έρημο της Καλιφόρνια και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον 4ο γύρο.

Ο πανύψηλος Κροάτης κέρδισε 6-3, 7-6(3) τον qualifier Ινδό, Πράινες Γκουνεσβάραν και θα αντιμετωπίσει τον χαρισματικό Αυστριακό που πήρε άνετη νίκη με 6-3, 6-1 επί του Ζιλ Σιμόν.

Ο Κάρλοβιτς, Νο89 στον κόσμο, θα προσπαθήσει κόντρα στον Τιμ να προκριθεί για πρώτη φορά σε προημιτελική φάση Masters διοργάνωσης, μετά το Indian Wells το 2011!

“Αυτό θα ήταν υπέροχο, όμως υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Απλά θα βγω εκεί έξω και θα προσπαθήσω να το χαρώ” είπε ο Dr.Ivo.

Το επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι Κάρλοβιτς και Τιμ θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο ATP tour.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Ο Μονφίς περιμένει τον Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα