Βαλένθια – Αρμάνι 84 – 72: Από την κόλαση στον παράδεισο και αντίστροφα… (highlights)

Η Βαλένθια υποδέχτηκε την Αρμάνι για την 22η αγωνιστική της Euroleague στο «Παμπέλον Φουέντε ντε σαν Λουίς».

Ο Αγώνας

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την Βαλένθια να έχει την μπάλα και τον Μπράντον Ντέιβις και τον Κρις Τζόουνς να είναι οι καλύτεροι παίκτες για τις «νυχτερίδες». Η Αρμάνι από την άλλη με τον Σίλντς να βάζει 5 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την Αρμάνι να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τον Ντέβον Χολ να φτάνει τους 10 πόντους και να είναι ο καλύτερος

παίκτης της ομάδας του Μεσίνα, φτάνοντας την διαφορά στο +7. Ο Νέιπιερ με τρίποντο στα τελευταία λεπτά έφτασε τη διαφορά στους 8 πόντους, στέλνοντας την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα στα αποδυτήρια με την ψυχολογία στα ύψη.

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την Βαλένθια να κάνει την ολική ανατροπή με τον Χάρπερ και τον Ρίβερς να βάζουν την ομάδα του Μουμπρού σε θέση οδηγού. Η Αρμάνι δυσκολεύτηκε να αντιδράσει και βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο».

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Βαλένθια κατάφερε να φτάσει στο +9 από την Αρμάνι. Ωστόσο, αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, έχοντας Χολ και Νέιπιερ σε πολύ καλή βραδιά. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μουμπρού έδειξε σκληράδα και ανέτρεψε το -10 που βρισκόταν και πήρε μια μεγάλη νίκη, υποτάσσοντας τους Ιταλούς.

Με αυτή την νίκη η Βαλένθια έφτασε μια ανάσα από την 10αδα (11-11), ενώ η Αρμάνι έφτασε στο 9-13.

Η Βαλένθια την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Μπασκόνια στον Ισπανικό εμφύλιο (26/1, 21:30), ενώ η Αρμάνι θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ»(26/1, 21:30).

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 11-18, 29-19, 23-13

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα