Βαλμπουενά: “Απογοήτευση, αλλά τουλάχιστον δείξαμε χαρακτήρα” (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ένας απ’ τους πλέον δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με αντίπαλο την ΑΕΚ, όπου οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1, αλλά γνώρισαν τον αποκλεισμό. Ο Γάλλος μέσος μάλιστα άνοιξε το σκορ, ωστόσο το τελικό σκορ δεν χάρισε τίποτα στον Ολυμπιακό,

εκτός από μια μικρή τόνωση του γοήτρου.

Ο Βαλμπουενά δήλωσε μετά το ματς:

Για τη νίκη: “Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Φυσικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν δύσκολο. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Ο Ανιγκό ανέλαβε τον Ολυμπιακό πρόσφατα και είδαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, μία πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια μας εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε στείλει μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα εδώ και θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά θα χρειαστεί όλος ο Ολυμπιακός να είναι ενωμένος. Η φετινή χρονιά δεν είναι εύκολη, έχουν συμβεί πολλά και θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προχωρήσουμε”.

Για τον Ανιγκό: “Είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε πριν γίνω επαγγελματίας. Είναι δίπλα εδώ και 19 χρόνια. Είναι ο προπονητής μου από τον πρώτο σύλλογο έως τον τελευταίο σύλλογο που βρίσκομαι τώρα. Με πίστεψε και με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Είναι ευχάριστο που βρίσκεται εδώ. Δίνει χαρακτήρα στην ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι για το παιχνίδι στην Λεωφόρο, αλλά ο Ανιγκό είναι άνθρωπος που βοηθάει στην αποφασιστικότητα. Είναι λίγες μέρες εδώ και βλέπουμε ότι έχει δώσει στοιχεία από τον χαρακτήρα του. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να βοηθάει στα επόμενα ματς που έχουμε. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Θα κυνηγήσουμε τον τίτλο έως το τέλος. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω κάτι. Είδαμε ότι η ΑΕΚ έκανε πολλές καθυστερήσεις και σταματούσε ο διαιτητής το ματς. Ο χρόνος που μας έδωσε στο τέλος για καθυστερήσεις ήταν λίγος σε σχέση με τις διακοπές. Δεν είναι κάτι που μας αρέσει και δεν είναι κάτι που το έχουμε δει μία φορά. Ελπίζω στα πλέι οφ δεν θα συμβεί ξανά. Οι διαιτησίες πρέπει να είναι πιο ισορροπημένες και να μην έχουμε τέτοια πράγματα”.

Μετά το φινάλε του ματς ο Βαλμπουενά έγραψε στα social media: “Είμαι απογοητευμένος απ’ τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα απόψε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος!”.

Disappointed to get out of the #GreekCup but we showed some character tonight.
Now, focus on the Championship and keep on fighting until the end
PAME #Olympiacos pic.twitter.com/71bFvfvpK1

— Mathieu Valbuena (@MathieuVal8) April 12, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα