Βαλμπουενά: “Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, σημαντικός για εμένα ο Ανιγκό”

Σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την εμφάνιση, τη νίκη, αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας του:

“Ο στόχος ήταν η πρόκριση, αλλά μετά το 3-0 ξέρουμε όλοι ότι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Παίξαμε τρία ντέρμπι κερδίσαμε τα δύο, αλλά κάναμε πολύ κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε ικανοποιημένοι με την εικόνα μας απόψε. Ο Ανιγκό έχει αναλάβει την ομάδα μόλις 9 μέρες και προσπαθεί κι αυτός όπως όλοι μας για το καλύτερο. Είμαστε εδώ και όλοι μαζί θα παλεύουμε μέχρι το τέλος.

Ο Ζοσέ Ανιγκό είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε, τον γνωρίζει 19 χρόνια, είναι πάντα δίπλα του, από την πρώτη ομάδα μέχρι και τώρα, δίνει ψυχολογία στην ομάδα, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πολύ, αγαπάει την ομάδα πολύ, είναι μόλις λίγες μέρες εδώ, έχει βοηθήσει, κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα. Όμως θα είμαστε όλοι εδώ για να παλέψουμε.

Θα ήθελα να προσθέσω κάτι. Απόψε η ΑΕΚ έκανε πολλές καθυστερήσεις, έπεφταν συνεχώς κάτω και στο τέλος δεν είχαμε τον έξτρα χρόνο που θα έπρεπε. Το βλέπουμε συχνά αυτό. Θα ήθελα να είναι πιο ισορροπημένες οι διαιτησίες στα παιχνίδια“.

Keywords
Τυχαία Θέματα