Βάγκνερ: «Ανοησία τα social media»

Ο Σάντρο Βάγκνερ τίθεται ενάντια στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά για τους νέους.

Ο Γερμανός στράικερ της Τιαντζίν Τέντα, δεν χρησιμοποιεί social media και μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του εξήγησε τον λόγο:

«Πάντα με παρουσιάζουν ως άνθρωπο της παλαιολιθικής εποχής επειδή δεν χρησιμοποιώ αυτές τις ανοησίες. Για μένα τα social media είναι ένα μεγάλο κακό. Οι άνθρωποι βγάζουν λεφτά
μοιράζοντας τις ζωές τους με άλλους. Βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα, επειδή οι άλλοι τους βλέπουν να τρώνε πρωινό. Τα παιδιά μας λαμβάνουν μία ψευδή εικόνα της ζωής, κινδυνεύουν να γίνουν όλο και περισσότερο ανόητα και δυστυχισμένα γιατί ακολουθούν τα λάθος πρότυπα, που προσποιούνται ότι ζουν σε έναν λαμπερό κόσμο. Όταν χρειάζεται να ρωτήσεις την κοινότητα του ίντερνετ και τους ψευτοστάρ για το πώς πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου ή να βάψεις το πρόσωπό σου σε τρία λεπτά, τότε έχουμε πάρει λάθος κατεύθυνση. Το να ζεις δικές σου εμπειρίες μέσω πραγματικής επαφής με πραγματικούς ανθρώπους και να νιώθεις πώς σε αντιμετωπίζουν όταν λες κάτι, είναι πράγματα που υπάρχουν όλο και λιγότερο. Ίσως όμως αυτό είναι το νορμάλ στις μέρες μας. Αν εγώ δεν είμαι νορμάλ, τότε καλύτερα», είπε ο 31χρονος.
Keywords
Τυχαία Θέματα