Ζλάταν: Το… Matrix Challenge και η πρόκληση (vid)

Μία νέα μόδα φαίνεται ότι θέλει να φέρει στα social media ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που μόνο με ένα του βίντεο, κατάφερε να δημιουργήσει νέο trend στο Twitter.

Ο Σουηδός επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αποφάσισε να κάνει κάτι εντυπωσιακό στον κήπο του σπιτιού του, δείχνοντας ότι ο χρόνος δεν τον έχει αγγίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – FIFA

Best: Καταγγελίες για σκάνδαλο στην ψηφοφορία! (pic)

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε το… Matrix Challenge, όπως το ονόμασε, στο οποίο κράτησε την μπάλα για αρκετή ώρα στο στήθος του.

Ωστόσο δεν το έκανε απλά, αφού έκανε παράλληλα τη γνωστή κίνηση που έκανε ο Κιάνου Ριβς στην ταινία Matrix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Νέος προπονητής της Σπόρτινγκ ο Σίλας»

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού ταυτόχρονα προκάλεσε τους Πολ Πογκμπά, Νόβακ Τζόκοβιτς, Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ και τον Μίνο Ραϊόλα.

Σίγουρα οι τρεις πρώτοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει ο μάνατζερ του Ζλάταν και αν θα δεχτεί την πρόκληση αυτή.

Matrix challenge: @paulpogba @DjokerNole @TeamKhabib @MinoRaiola SHOW ME #matrixchallenge pic.twitter.com/ZEUk8o0Wi0

Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) September 27, 2019

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Ζλάταν: Το… Matrix Challenge και η πρόκληση (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα