Τζόρνταν για Χάμιλτον: "Δεν είναι αναντικατάστατος"

Τζόρνταν για Χάμιλτον: "Δεν είναι αναντικατάστατος" antoniamath11Τρί, 01/19/2021 - 02:44

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας Jordan στην Formula 1, Εντί Τζόρνταν σχολίασε τον Λίουις Χάμιλτον, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για την υπόθεση της ανανέωσης του.

Τη δική του θέση πάνω στο θέμα του Βρετανού πιλότου της Mercedes, δήλωσε ο Τζόρνταν, ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα

των μηχανοκίνητων από το 1991 έως το 2005.

Σχετικά με τον Χάμιλτον δήλωσε στην ιστοσελίδα της F1-insider.com: «Έχω ακούσει απλά, ότι ο Λιούις θέλει περισσότερα από αυτά που είναι διατεθειμένη να τον πληρώσει η Mercedes. Φημολογείται κάτι περί συμμετοχής του στα έσοδα της ομάδας και ενός σημαντικού ρόλου στον όμιλο Mercedes. Αν ήμουν το αφεντικό της Daimler, θα του έδειχνα την πόρτα λέγοντας είτε οδηγείς κάτω από τους δικούς μας όρους είτε φεύγεις», ανέφερε αρχικά ο 72χρονος Ιρλανδός που είχε οδηγούς όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ, Ντέιμον Χιλ και Έντι Ίρβαϊν. 

Η Mercedes, έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Λίουις Χάμιλτον, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή στο συμβόλαιο του. Υπάρχουν αρκετές φήμες, οι οποίες αναφέρουν ότι ο εφτά φορές Πρωταθλητής με την γερμανική ομάδα έχει υψηλές απαιτήσεις και ζητάει αρκετά. 

- Formula 1 - ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Off Off Off Off ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ Ο Εντί Τζόρνταν αναφέρθηκε στην υπόθεση ανανέωσης του Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας ότι δεν είναι αναντικατάστατος. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 02:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα