Χιμένεθ σε παίκτες ΑΕΚ: "Να συνεχίσουμε με σοβαρότητα"

Χιμένεθ σε παίκτες ΑΕΚ: "Να συνεχίσουμε με σοβαρότητα"gvasilioΤρί, 01/19/2021 - 01:30

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ τη Δευτέρα στα Σπάτα. 

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της ΑΕΚ

στην προπόνηση της Δευτέρας και στην καθιερωμένη ομιλία προς τους παίκτες της Ένωσης πριν την προπόνηση μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, τονίζοντας πως η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη.

“Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας” είπε αρχικά ο Χιμένεθ προς τους παίκτες του για να προσθέσει:

“Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ πλέον έχουμε και το Κύπελλο. Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα, την ίδια ένταση και την ίδια επιθυμία που έχουμε δείξει στα τελευταία ματς. Την Τετάρτη παίζουμε με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο και δεν θα είναι εύκολο ματς. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα”. 

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια διοργάνωση που ποτέ δεν άφηνε αδιάφορο τον Μανόλο Χιμένεθ. Ίσια-ίσα το αντίθετο. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως το Κύπελλο Ελλάδας είναι ίσως η μόνη, βάση ρεαλιστικών πιθανοτήτων, διοργάνωση στην οποία η ΑΕΚ μπορεί φέτος να διακριθεί και δεν θέλει να αφήσει στην τύχη το παραμικρό.

Γι' αυτό και φρόντισε να επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του από το πρώτο κιόλας παιχνίδι του θεσμού με την Ένωση να υποδέχεται τον Απόλλωνα στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των “16”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ τη Δευτέρα στα Σπάτα.  Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 01:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα