ΠΑΟΚ: "6 εκατ. ευρώ για Σφιντέρσκι η Μπολόνια"

ΠΑΟΚ: "6 εκατ. ευρώ για Σφιντέρσκι η Μπολόνια"gvasilioΤρί, 01/19/2021 - 00:57

Μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει και τον Κάρολ Σφιντέρσκι στη Μπολόνια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Πολωνοί.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχώρησε για τη Νόριτς και ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τη Μπολόνια

προκειμένου να παραχωρήσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Τουλάχιστον αυτό σημειώνουν τα Πολωνικά Μέσα, αλλά και τα Ιταλικά. 

Μάλιστα, στην Πολωνία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του συμπατριώτη τους στο Campionato και τη Μπολόνια, η οποία φέρεται να προσφέρει 6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ

«Ο ιταλικός σύλλογος προσφέρει έξι εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ θέλει έξι-επτά εκατ. ευρώ, οπότε η συμφωνία είναι πολύ κοντά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sport.onet.pl».

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κάρολ Σφιντέρσκι ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ και πλέον μένει να δούμε εάν ο ΠΑΟΚ θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Πολωνό για 6 εκατ. ευρώ ή θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει και τον Κάρολ Σφιντέρσκι στη Μπολόνια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Πολωνοί. Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 00:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα