Τζόλης: "Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα"

Τζόλης: "Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα"gpagosΤετ, 12/02/2020 - 20:30

Ο Χρήστος Τζόλης, στη συνέντευξη Τύπου, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αλλά και στα όσα έχει καταγράψει και ο ίδιος με τις επιδόσεις του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ

στο πρώτο παιχνίδι και αν κάτι άλλαξε με τον Πάμπλο Γκαρσία είπε:

«Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας το παιχνίδι ήταν το ίδιο και για τους δύο. Δεν παίξαμε τόσο καλά ώστε να κερδίσουμε. Αλλάξανε πολλά και αλλάζουν καθημερινά».

Για το πρώτο παιχνίδι και για το κλίμα με τον Πάμπλο Γκαρσία είπε:

«Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά. Είχαμε μπει πιο χαλαροί στο πρώτο παιχνίδι και δεχθήκαμε γκολ με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Το κλίμα για εμάς τους μικρούς είναι πιο καλό και πιο οικογενειακό με την έλευση του κ. Γκαρσία και των συνεργατών του. Αλλά, δεν παύει οι στόχοι και οι απαιτήσεις να είναι οι ίδιοι».

Για το αν έχουν καταλάβει ότι τα ματς με Ομόνοια και Γρανάδα είναι τα πιο κρίσιμα για την πρόκριση είπε:

«Το πιο κρίσιμο δεν θα το έλεγα. Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς για να προκριθούμε, που είναι ένας από τους στόχους μας μαζί με το πρωτάθλημα».

Για το αν περίμενε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από τον ίδιο είπε:

«Αν το περίμενα; Θα έλεγα ψέματα αν πω ναι. Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Κάθε μικρός στην Κ19 ονειρεύεται να παίξει στην πρώτη ομάδα».

Για το αν περίμενε ότι θα ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας είπε:

«Η απάντηση είναι η ίδια με πριν. Χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα μου και να διακρίνομαι μέσω αυτής. Ασφαλώς και δεν περίμενα να είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας».

Για το γεγονός πως είναι ο πιο εύστοχος επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:

«Μας βοηθάει και ο προπονητής με αυτό. Όχι μόνο εμένα, αλλά όλους τους επιθετικούς. Μας λέει το πως πρέπει να κινούμαστε στον χώρο, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, με βοηθάνε επίσης για το πως να τελειώνω τις φάσεις. Μέσα από τα παιχνίδια προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του αγώνα και γίνεσαι καλύτερος».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Οι δηλώσεις του Χρήστου Τζόλη, πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ και για το παιχνίδι του Δικέφαλου με την Ομόνοια αλλά και για τις δικές του επιδόσεις Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 20:30 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα