Παναθηναϊκός: "Κλειδώνει" η επιστροφή στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: "Κλειδώνει" η επιστροφή στη Λεωφόρο!ntzouaniΤετ, 12/02/2020 - 19:20

 

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πιθανότατα για το ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Οι υπεύθυνοι του Τριφυλλιού ήδη έχουν επιθεωρήσει την ιστορική τους

έδρα και έχουν διαπιστώσει ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτόν του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ εδώ και αρκετές ημέρες γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για να είναι έτοιμη η Λεωφόρος να υποδεχθεί και πάλι τον Παναθηναϊκό. 

Οι Πράσινοι έχουν βρει λύση για την εγκατάσταση του VAR, ενώ ο γεωπόνος με τον οποίο συνεργάζεται το Τριφύλλι έχει αρχίσει τις παρεμβάσεις του στο γρασίδι, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε δέκα μέρες. 

Ο λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός αναζητά εναλλακτική έδρα είναι το πρόβλημα που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και οι εργασίες που γίνονται στο "Σπύρος Λούης", οι οποίες απαιτούν τουλάχιστον έναν μήνα... αποχής από την αγωνιστική δράση

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 19:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα