Μάντζιος: “Χτίζουμε χαρακτήρα με κάθε νίκη”

Μάντζιος: “Χτίζουμε χαρακτήρα με κάθε νίκη”gvasilioΤετ, 12/02/2020 - 19:21

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε αποκλειστικά στον Ευγένη Δαδαλιάρα μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ και μεταξύ άλλων στάθηκε στην αντίδραση που είχε η ομάδα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στα κανάλια Novasports:

“Να

δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μια δύσκολη νίκη. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε αντίδραση. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού της Λάρισας. Κάναμε τα γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες, όπως και η Λάρισα. Σημασία έχει ότι πήραμε μια σημαντική νίκη. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και ένα δύσκολο που ακολουθεί. 

Δεν κοιτάμε ούτε στατιστικά, ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει η ομάδα να παίζει καλά, να χτίζει χαρακτήρα. Θέλει χαμηλά το κεφάλι. Έχει πολλά ματς ακόμα και πρέπει να 'χουμε το κεφάλι χαμηλά. Αν δεν τα παλέψουμε όλα τα ματς δεν θα καταφέρουμε τίποτα. 

Πολλά κρατάμε, όπως και τη σοβαρότητα και την πειθαρχία, αλλά και την προσαρμογή στο παιχνίδι της Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει προσαρμογή στο παιχνίδι του αντιπάλου".  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άκης Μάντζιος μίλησε αποκλειστικά στον Ευγένη Δαδαλιάρα μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ και μεταξύ άλλων στάθηκε στη σημασία που έχουν οι νίκες για τη συνέχεια. Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 19:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα