Τζιρόνα: Ο Γκουαρδιόλα πάει τον Μίτσελ στην Μπάγερν

Ο κόσμος αρχίζει να προσεχει όλο και περισσότερο την φοβερή και τρομερή Τζιρόνα που είναι πρωτοπόρος στην Λα Λιγκα παρέα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Φήμες αναφέρουν ότι ειναι αρκετές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον αρχηγό Αλέις Γκαρθία, η Τσέλσι ασχολείται με τον Ντόβμπικ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον μπακ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ.

Τώρα αρχίζει να τραβάει τα βλέμματα, δικαιολογημένα και ο κόουτς Μίτσελ Σάντσεθ.

Ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα και συν-ιδιοκτήτης του

συλλόγου Πέρε Γκουαρδιόλα μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες για τον κόουτς της Τζιρόνα: “Μπορεί να φύγει όποτε θέλει. Του ανήκει το μέλλον του. Το έχει κερδίσει αυτό με την αξία του. Αν μια ομάδα έρθει και είναι ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ. Ευχαριστούμε και αντίο. Σας διαβεβαιώνω ότι αν έχει πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου και έχει συμβόλαιο με εμάς, θα τον παω εγώ με το αμάξι στο Μόναχο και θα του κουβαλήσω και τις βαλίτσες. Με αυτά που έχει κάνει για εμάς θα τον ευγνωμονούμε για πάντα. Θα μπορούσε να είναι στο Τοπ 7 με οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα αλλά επέλεξε να το κάνει με εμάς. Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμη θα είναι μαζί μας αλλά αυτό που πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο καιρό ειναι εδώ, είναι να του προσφέρουμε τους παίκτες που χρειάζεται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα