ΠΑΟΚ: Διαδοχικές συσκέψεις Ιβάν Σαββίδη (video)

Αλλεπάληλες επαφές είχε σήμερα ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με τους ανθρώπους της ομάδας με αντικείμενο όλα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες με τη νίκη της ομάδας στη Φρανκφούρτη, το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Αρχικά ο κ. Σαββίδης σ’ επικοινωνία που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον συνεχάρη για τη σπουδαία νίκη στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ, του μετέφερε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 7ο Όμιλο του UEFA

Europa Conference League και του ζήτησε να συνεχίσει να πορεύονται – ο ίδιος κι οι ποδοσφαιριστές του – στην εκπεφρασμένη λογική προσέγγισης των αγωνιστικών υποχρεώσεων ως «αγώνα με τον αγώνα» αφήνοντας στην άκρη τους πανηγυρισμούς και στρέφοντας την προσοχή όλων στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Λαμία (Stoiximan Super League, 13η Αγωνιστική, Γήπεδο Τούμπας, 18:00, NOVA SPORTS PRIME).

Επίσης, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε κι η στρατηγική που θ’ ακολουθηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Εν συνεχεία, επικοινώνησε με στελέχη της διοίκησης στα οποία κατέθεσε την υπερηφάνεια του για τη μεγαλειώδη εκδρομή των φίλων της ομάδας στη γερμανική πόλη δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τονίζοντας τη μεγάλη του χαρά για το γεγονός πως Έλληνες της διασποράς αλλά κι εκδρομείς βίωσαν δια ζώσης μια τόσο ιστορική βραδιά. Μάλιστα, τους ζήτησε να υπάρξει συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να μπορεί να δίνει το παρών σε όλους τους αγώνες πολλαπλασιάζοντας τη συσπείρωση σε μια χρονική στιγμή, όπως σημείωσε, που «εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ».

Συνεχίζοντας απαίτησε, κανείς να μην επηρεάζεται από τίποτα συνεχίζοντας ενωμένοι και μόνοι τον δύσκολο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σε όλη την ομάδα. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους».

Τον κύκλο των επαφών έκλεισε αυτήν για το νέο προπονητικό κέντρο, με ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις γύρω από τις συζητήσεις με τον Δήμο Θέρμης, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών ούτως ώστε να υπάρξουν – το συντομότερο δυνατόν – ανακοινώσεις κι εκκίνηση των σχετικών εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα