ΣΦ ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης: «Το έπος της Φρανκφούρτης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας» (video)

Το ματς της περασμένης Πέμπτης ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League θα μείνει βαθιά χαραγμένο στις μνήμες όλων των φίλων της ομάδας που το έζησαν από κοντά αλλά όχι μόνον αυτό.

Κι αυτό γιατί στη γερμανική πόλη, από τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψαν

χιλιάδες φίλοι της ομάδας με τον εκεί σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών να πλαισιώνει άρτια τον ρόδο του οικοδεσπότη. Έτσι, δύο ημέρες μετά με όλους να έχουν επιστρέψει στον τόπο τους, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής: «Τίτλοι τέλους με happy end!

Μεταφράζεται ποικιλοτρόπως για όλα τα γούστα! Έντονα συναισθήματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη.

Το έπος της Φρανκφούρτης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Λαοθάλασσα, κυριολεκτικά απο κάθε γωνιά του πλανήτη πέρασε από τα γραφεία μας, μιας παράφορης μανίας για το συγκεκριμένο αυτό παιχνίδι που του έδινε μέρα με τη μέρα χροιά τελικού!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτό το τριήμερο πάρτι, τους συνδέσμους, οι οποίοι με τη φωνή και τον παλμό τους βοηθώντας και στην υπογεννητικότητα του τόπου βγάλανε νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η δε παρουσία τους ήταν καταλυτική ώστε να πραγματοποιηθεί μια εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη -τόσο για τις γερμανικές αρχές όσο και για εμάς τους ίδιους- πορεία στο σκοτάδι και μέσα απο δάσος προς το γήπεδο! Ένα απόκοσμο σκηνικό που γουστάραμε αφάνταστα και σίγουρα κάτι που δε συνηθίζεται στην έδρα της Άϊντραχτ!

ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

Με σεβασμό σε όλα τα αδέρφια μας,

Auf Wiedersehen.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

P.A.O.K. CLUB FRANKFURT».

Keywords
Τυχαία Θέματα