Τζανδάρης: " Με το δίκιο του μας έκραξε ο προπονητής" (video)

Στο γήπεδο που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, στην Τούμπα, επιστρέφει ως αντίπαλος ο Φάνης Τζανδάρης και όπως λέει στο novasports.gr: " Κάθε φορά που γυρίζω εκεί, μου αρέσει".

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στον Νίκο Τζουάννη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το φιλαράκι του, Δημήτρη Πέλκα και τα αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού,
ενώ ρίχνει δίκιο στον Μαρίνο Ουζουνίδη για την ...κατσάδα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

" Έχουμε κίνητρο για τη νίκη, γιατί είναι ένα ντέρμπι. Και στα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός ως μεγάλη ομάδα, πρέπει να κερδίζει. Πιστεύω ότι όλοι παίζουμε για τον κόουτς, όμως υπάρχουν μερικά παιχνίδια που δεν έχουμε καλό πρόσωπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζουμε για τον κόουτς. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε επιλογές του προπονητή, αυτός έχει επιλέξει τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, οπότε όλοι παίζουν για τον προπονητή", είπε μεταξύ άλλων ο Τζανδάρης.

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο 24χρονος χαφ τόνισε: "Αν κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε", ενώ σχολίασε και το θέμα των διακανονισμών.

" Μιλάμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι όλοι θα υπογράψουμε αυτό το χαρτί, για να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα και μετά τους εαυτούς μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Στο αποκλειστικό βίντεο του novasports.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Φάνη Τζανδάρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα