Ρόουζ: «Αν ήθελα να φύγω θα είχα φύγει»

Ο Ντέρικ Ρόουζ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν επέστρεψε στις προπονήσεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα χρήματα και τόνισε πως αν ήθελε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα το είχε κάνει ήδη. Ο Αμερικανός παίκτης κατηγορήθηκε από τους επικριτές του, πως πήρε πίσω την απόφασή του για την απόσυρση από την ενεργό δράση, για να μη χάσει το συμβόλαιο των 80 εκατομμυρίων δολαρίων,
που έχει με αθλητική εταιρία. Ο ίδιος αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση καθαρισμού στον αριστερό αστράγαλο και θα ξεκινήσει άμεσα αποθεραπεία.

Ο Ρόουζ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όλη την ομάδα, τους παίκτες, το τιμ, τη διοίκηση, που μου έδωσαν το χρόνο για να σκεφτώ. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Έχω μαζέψει αρκετά. Αν ήθελα να φύγω, θα είχα φύγει. Τώρα η αποθεραπεία είναι το πρώτο βήμα για μένα».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δε ζήτησε ανταλλαγή από τη διοίκηση των «Καβς»: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Είμαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ, γιατί να ζητήσω να φύγω; Μου δίνουν κάθε δυνατότητα να παίξω κι εγώ αυτό θέλω να κάνω. Απλώς έφυγα και σκεφτόμουν κάποια πράγματα. Τώρα όμως είμαι εδώ για την ομάδα και για να κερδίσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα