Κλοπ: «Δε θα παίζει πάντα λόγω περιβραχιονίου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως ο Τζόρνταν Χέντερσον θα πρέπει να αποδεικνύει πως αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε στον αγγλικό Τύπο πως ακόμα και ο αρχηγός των «κόκκινων» θα πρέπει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, ώστε να κερδίσει μια θέση βασικού και πως το περιβραχιόνιο, δε θα του εξασφαλίσει θέση στο βασικό σχήμα.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Δεν ξέρω αν είναι αγγλικό έθιμο ή παλιομοδίτικο, όμως ακόμη και ο αρχηγός δεν μπορεί να παίζει πάντα. Δεν μπορείς να τον βάζεις
πάντα να παίζει επειδή φορά ένα περιβραχιόνιο. Χρειάζομαι παίκτες που θα μπορέσουν να αποδώσουν το 100% των δυνάμεών τους».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «κόκκινων» συμπλήρωσε: «Πήρα την απόφαση την περασμένη βδομάδα και μίλησα γι' αυτέ το θέμα γιατί ξέρω άτομα που θα βρουν χαζές δικαιολογίες επ' αυτού. Αυτές είναι από μόνες τους χαζές ειδήσεις, δεν μπορείς να τις αλλάξεις. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Λίβερπουλ. Ξέρετε, το να διαδέχεσαι τον Στίβεν Τζέραρντ στην αρχηγία είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο».
Keywords
Τυχαία Θέματα