Τσούμπερ: “Τον καλύτερό μας εαυτό για την πρόκριση”

Για τη σημαντικότητα της σημερινής (6/2) νίκης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Ειδικότερα, όμως, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στάθηκε στη ρεβάνς του Κυπέλλου που ακολουθεί με αντίπαλο το ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτό που πρέπει να κάνουν οι “κίτρινοι” για να πάρουν την πρόκριση.

Αρχικά δήλωσε ο Τσούμπερ στην

Cosmote: “Είναι πάντα στενάχωρο όταν χάνεις. Όλοι μας συζητούσαμε και προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος είναι ο λόγος. Έχουμε συζητήσει αρκετά. Είχαμε ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια, τις χάσαμε και εμείς φταίμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια”.

Σχετικά με το κλειδί της νίκης στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, είπε: “Υπήρχε πίεση. Πάντα υπάρχει πίεση απέναντι σε τέτοιες ομάδες, όταν αμύνονται. Όταν μπαίνει το πρώτο γκολ, όμως, υπάρχει ένα δεκάλεπτο που μπορείς να βρεις κι άλλα. Δεν ήταν, όμως, μόνο σε αυτό το ματς. Πάντα είναι σημαντικό το πρώτο γκολ κι αυτό μας άνοιξε το δρόμο να νικήσουμε”.

Σχολιάζοντας τη ρεβάνς Κυπέλλου, που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: “Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι! Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σκεφτούμε ότι είμαστε υπό πίεση. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πρόκριση και να επιστρέψουμε σε στιγμές χαράς, όπως ήμασταν πριν μερικές εβδομάδες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα