Μπριζ – Γάνδη 1-2: Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους πρωταθλητές! (hls)

Οι φίλοι των πρωταθλητών επέστρεψαν στις κερκίδες μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο είδαν την ομάδα τους να μένει 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν χάνοντας μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αλλά να τελειώνει και το ματς με εννέα παίκτες!

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Γάνδη αντίθετα επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες, πήρε εκδίκηση για τη μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από την ίδια αντίπαλο στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου και έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μπριζ, την οποία είχε διαλύσει στον πρώτο γύρο με 6-1! Η ομάδα του Χέιν Φανχάσεμπραουκ, έχει ακόμα

ελπίδες να πλασαριστεί στην τετράδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με Ριτς, Μπιουκάναν και Ντε Κετελάρε. Ο τερματοφύλακας Ρουφ (στα 28 γενέθλιά του και στην πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα!) κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 37′ η Γάνδη αιφνιδίασε, με τον Τισουντάλι να σερβίρει το 0-1 στον Γιούλσαγκερ. Ο πρώτος είχε και ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 43′ ως οφσάιντ!

Στο β’, παρά τις αλλαγές των γηπεδούχων μπροστά, η Γάνδη ήταν καλύτερη και στο 67′ έκανε το 0-2 με τον Ντεπουάτρ να βγάζει τετ-α-τετ τον Τισουντάλι, που πλάσαρε εύστοχα τον Μινιολέ!

Η Μπριζ κατάφερε να μειώσει στο 76′ με κοντινή κεφαλιά του Ντε Κετελάρε μετά από κόρνερ, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά έμεινε και με εννέα στις καθυστερήσεις, καθώς ο Μπαλάντα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες μέσα σε μερικά λεπτά, ενώ ο Λανγκ που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση του διαιτητή είδε απ’ ευθείας κόκκινη!

Mπριζ (Σχρόουντερ): Μινιολέ – Μάτα, Μέχελε (83′ Σόμπολ), Ενσοκί – Οντόι, Φόρμερ (46′ Σκοβ Όλσεν), Φανάκεν, Ριτς (63′ Μπαλάντα), Μπιουκάναν (64′ Λανγκ) – Ντε Κετελάρε, Ντοστ (46′ Ανταμιάν).
Γάνδη (Φανχάσεμπραουκ): Ρουφ – Χανκ-Όλσεν, Οκούμου (61′ Γκοντό), Τορουναρίγκα – Σαμουάζ (69′ Οτζίτζα – Οφόε), Κουμς, Ντε Σαρτ, Κάστρο – Μόντες – Τισουντάλι (90′ Λέμαγιτς), Γιούλσαγκερ (69′ Φορτούνα), Ντεπουάτρ (90′ Μαλάντα).

Keywords
Τυχαία Θέματα