Τσιμίκας: «Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου»

Ο Κώστας Τσιμίκας κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες του εξωτερικού και δηλώνει χαρούμενος στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μπακ των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sportime» μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί. Βέβαια θεωρώ ότι δεν ήμασταν
όσο καλοί πως σε προηγούμενα ματς και συγκεκριμένα της Ευρώπης. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παίζουμε και ξέρουμε. Μπήκαμε στο ματς δυνατά και το γρήγορο γκολ μας βοήθησε αρκετά. Θα πρέπει όμως να βλέπουμε και το αποτέλεσμα.

Με την Μπάγερν Μονάχου ήμασταν πολύ καλοί και δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα και χάσαμε. Τώρα με την ΑΕΚ δεν φτάσαμε στο ίδιο στάνταρ απόδοσης όπως με την Μπάγερν και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις στο Champions League και αλλιώς στο πρωτάθλημα. Για αυτό και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και τα αντιμετωπίζουμε ένα – ένα. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, τους πήραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το το διαφορετικό είχε το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, από αυτό των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο αριστερός αμυντικός ανέφερε: «Όπως είπα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν μας βγήκε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα βράδυ το οποίο ξεχάσαμε γρήγορα στην ομάδα. Θα έχουμε αυτά τα βράδια, αλλά εμάς στόχος είναι πάντα είτε η ομάδα είναι καλή είτε όχι να παίρνει τη νίκη».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Σερραίος άσος του Ολυμπιακού τόνισε: «Τώρα φορτίζουμε τις μπαταρίες μας για για το ματς με την Ξάνθη. Δεν έχουμε τώρα μεσοβδόμαδα ματς αλλά την άλλη εβδομάδα θα είμαστε πάλι με Ευρώπη. Πιστεύω στην ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμες για όλες τις αναμετρήσεις».

Ερωτηθείς για τις φήμες που κάνουν λόγο για μεταγραφή του στο εξωτερικό, ο ίδιος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Είναι ακόμα νωρίς, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Χαίρομαι που παίζω για τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μου. Καθημερινά δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι χαρούμενος και για το στατιστικό στοιχείο στο Champions League με τις πιο εύστοχες σέντρες. Και κάτι τέτοια είναι που μου δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα