Τελευταίο "μαξιλαράκι" είναι το Κύπελλο

Μετά την απογοητευτική πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και την "καταστροφική" του εκκίνηση, έμεινε μονάχα ένα... "μαξιλαράκι" για τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Το Κύπελλο Ελλάδας. Άλλωστε ο συγκεκριμένος θεσμός ήταν από την αρχή της σεζόν ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος των Πράσινων, καθώς εκεί υπάρχουν - ρεαλιστικά - και οι περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση ενός τίτλου. Τα απανωτά
αγωνιστικά "χαστούκια" στο πρωτάθλημα, έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία στο Κύπελλο και πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να αξιοποιήσει αυτή τη - μάλλον τελευταία - ευκαιρία διάκρισης και να προχωρήσει όσο μπορεί σε αυτό το αγωνιστικό "μονοπάτι".

Αφετηρία αυτής διαδρομής είναι η Πάτρα και αντίπαλος η Παναχαϊκή που βλέπει μπροστά της ένα μεγάλο αντίπαλο και έχει αποκτήσει ήδη από την... κλήρωση ένα έξτρα κίνητρο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τον εφετινό Παναθηναϊκό, ακόμα και αν απέναντι του θα βρεθεί μια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, χαμηλότερου μπάτζετ και σίγουρα μικρότερης δυναμικής. Τα "κενά" διαστήματα που κάνουν συχνά - πυκνά την εμφάνιση τους στο παιχνίδι του Τριφυλλιού, τα δεκάδες λάθη, αλλά πολύ περισσότερο η επιθετική δυστοκία είναι λόγοι προβληματισμού και οι Πράσινοι καλούνται να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το πρώτο τους εμπόδιο στο Κύπελλο Ελλάδας και να μάθουν πως να... κερδίζουν ένα παιχνίδι.

Ο Δώνης δεν βρίσκεται σε... άλλο πλανήτη και γνωρίζει καλά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Γι΄αυτό το λόγο δεν πρόκειται να κάνει σαρωτικές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού και θα επιδιώξει, αν είναι εφικτό, να "κλειδώσει" την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Άλλωστε το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και δεν θέλει... πολύ για να γίνει η ζημιά και να "καεί" με το... καλημέρα η σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα