Τσέρι:''Παίξαμε χωρίς καρδιά'' (video)

Ο Ουίλ Τσέρι μίλησε στον Νικήτα Αυγουλή μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη χώρα των Βάσκων από την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός στην καλύτερη εμφάνιση με την ''ερυθρόλευκη'' φανέλα, στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ.

Για το ματς:
'' Ότι πάθαμε στο πρώτο ημίχρονο, το πάθαμε και στο δεύτερο...Πήραν τα επιθετικά και είχαν έξτρα σουτ, μας πλήγωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ και οι δεύτερες ευκαιρίες, δεν
υπάρχει τακτική για να παίρνεις τα ριμπάουντ. Είναι θέμα καρδιάς και δεν τα καταφέραμε.

Για την εμφάνιση του:
''Όλοι κόλλησαν για το σουτ που έστειλα την μπάλα πάνω από το ταμπλό σε ματς που είχα πρόβλημα Απόψε. πήρα χρόνο συμμετοχής , ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία μκαι απέδειξα τις ικανότητες μου, θα κάνω τα ποάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Ότι μου ζητήσει η ομάδα και ο προπονητής θα το κάνω. Είτε πάρω 3, 4, 5 λεπτά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό''.

Για τους παίκτες που έρχονται στον Πειραιά, Ρότσεστι και Ριντ:
'Έχω παίξει μαζί με τον Ρότσεστι, εξαιρετικός σκόρερ, ανταγωνιστικός, αναδείχθηκε και κορυφαίος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, έπαιξα κόντρα στον Ριντ, απόψε θα τον είχαμε ανάγκη, αρκετά αθλητικός και ψηλός, καλός στα κοψίματα, είναι παιδιά που θα βοηθήσουν και θα προσαρμοστούν στο σύστημα μας, είμαι σίγουρος πως όλα τα παιδιά θα τους βοηθήσουμε με την σειρά μας, ώστε να προσαρμοστούν πιο εύκολα καθώς δεν υπάρχει δυστυχώς αρκετός χρόνος''.
Keywords
Τυχαία Θέματα