Τσέλσι: Ο Τούχελ ξέρει τι πρέπει να κάνει

Τσέλσι: Ο Τούχελ ξέρει τι πρέπει να κάνειtnalΚυρ, 01/31/2021 - 10:24

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως για να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι θα πρέπει να κερδίσει δυο τίτλους. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με τους “μπλε”, το οποίο λήγει το 2022 και τους στόχους που του έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας. 

Ο Τούχελ δήλωσε αρχικά: “Όταν μου έκαναν την πρόταση, ρώτησα τον εαυτό μου γιατί μου δίνουν συμβόλαιο 18 μηνών. Είχα έναν προβληματισμό. Αλλά μετά σκέφτηκα. Αν μου δώσουν

ένα συμβόλαιο 4,5 ετών και βάλουν όρο να μη με πληρώσουν αν με απολύσουν, πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα κάτσω 4,5 χρόνια; Δεν μπορώ. Θα με διώξουν αν δεν είναι χαρούμενοι με μένα είτε με 18 μήνες είτε με 4,5 χρόνια. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Όταν ήρθε μου είπαν πως ουσιαστικά πρέπει να κερδίσω δύο τίτλους για να κρατήσω τη θέση μου. Τουλάχιστον ήταν ξεκάθαροι από την αρχή”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως για να παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι θα πρέπει να κερδίσει δυο τίτλους. Article publish on Κυρ, 01/31/2021 - 10:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα