ΕΦΟΑ: Απαγορεύεται η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, σχετικά με το πρωτόκολλο που ισχύει στην Αττική και για τις υπόλοιπες “κόκκινες” περιοχές.

Τα οργανωμένα τένις κλαμπ παραμένουν ανοιχτά αλλά πλέον δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο μιας “κόκκινης” περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Ενημερώνουμε την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, πως συνεχίζει η λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις σύμφωνα με το Εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, όπως αυτό ισχύει μέχρι σήμερα.

Απαγορεύεται η μετακίνηση αθλουμένων από Δήμο

σε Δήμο, για τις χαρακτηρισμένες κόκκινες περιοχές.

Αναλυτικά οι οδηγίες από τη ΓΓΑ

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Τένις είναι το ασφαλέστερο Ολυμπιακό Άθλημα, γεγονός που με τη σκληρή πειθαρχία που επέδειξε η οικογένεια του Τένις θα συνεχίσει μέχρι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη η κοινωνία σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν περιστατικά μετακίνησης από δήμο σε δήμο, χωρίς καμιά παρέκκλιση από τα νέα ισχύοντα μέτρα. Η Οικογένεια του Τένις θα ενημερώνεται διαρκώς για οποιαδήποτε εξέλιξη. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. σας εύχομαι δύναμη και υπομονή.»

The post ΕΦΟΑ: Απαγορεύεται η μετακίνηση από Δήμο σε Δήμο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα