Παναθηναϊκός: Έχασε μια ευκαιρία...

Παναθηναϊκός: Έχασε μια ευκαιρία... ntzouaniΚυρ, 01/31/2021 - 09:11

 

Η βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Λαμία δεν είναι και το... τέλος του κόσμου,

ωστόσο είναι μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Μπόλονι, στην προσπάθεια που κάνει για να μειώσει την βαθμολογική απόσταση από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να ισχυροποιήσει τη θέση της για τα πλέι οφ. 

Οι Πράσινοι έχασαν ένα ημίχρονο με το συντηρητικό τους παιχνίδι το οποίο ήταν... βούτυρο στο ψωμί των φιλοξενούμενων και μετά... έτρεχαν για να διαφοροποιήσουν μια κατάσταση, η οποία δύσκολα θα άλλαζε εξαιτίας της μαζικής άμυνας των παικτών της Λαμίας. 

Η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιζε τη "ζωή" της στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο βαθμός ήταν "θησαυρός" και δεν ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει να πάει χαμένος. 

Δεν πήρε κανένα επιθετικό ρίσκο, άφησε τον Παναθηναϊκό να κάνει παιχνίδι και από τη στιγμή που το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να σκοράρει, ήρθε η "λευκή" ισοπαλία, η οποία "φρενάρει" τον Μπόλονι και τους ποδοσφαιριστές του μετά από ένα εξαιρετικό σερί νικών. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Πράσινους ήταν στην κυκλοφορία της μπάλας και από τη στιγμή που ο Βιγιαφάνιες ήταν σε κακή βραδιά και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, δεν υπήρξε ένα επιτυχημένο εναλλακτικό πλάνο για να αλλάξει τα δεδομένα στη Λεωφόρο. 

Δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό το παιχνίδι από τα άκρα, ο άξονας ήταν μπλοκαρισμένος, ενώ με εξαίρεση τον Καρλίτος, δεν βοήθησαν και οι αλλαγές (Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Αγιούμπ, Εμμανουηλίδης) που έκανε ο Μπόλονι στο δεύτερο μέρος. 

Οι Πράσινοι είχαν τις ευκαιρίες τους, δεν τις αξιοποίησαν και έμειναν με έναν βαθμό, ο οποίος ίσως τους στοιχίσει στην πορεία του πρωταθλήματος. 

Ο Διούδης δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα στο ματς, ο Χατζηθεοδωρίδης ψάχνει ακόμα το ρυθμό του, ο Πούγγουρας έκανε αρκετά εύκολα λάθη στη μεταβίβαση της μπάλας, ο Σχένκεφελντ ήταν σταθερός, ενώ ο Μολό πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο για να συνεργαστεί αρμονικά με τον - σχετικά δραστήριο - Αϊτόρ. Στη μεσαία γραμμή οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο βρήκαν μπροστά τους ένα αμυντικό... τείχος, ο Καμπετσής ήταν κουρασμένος και δεν έδωσε αυτά που μπορούσε, ενώ ο Ιωαννίδης ήταν αρκετά μαχητικός και ένας από τους ελάχιστους διακριθέντες στο παιχνίδι. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ O Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Article publish on Κυρ, 01/31/2021 - 09:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα