Τρίτο χαμένο θησαυρό σκέφτεται να ανακαλύψει η Disney με το "National Treasure 3"

Αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο...

Στα ίχνη και άλλου θησαυρού ίσως βρεθούμε με το "National Treasure 3", μιας και η Disney σκέφτεται να συνεχίσει το franchise.

Σύμφωνα με το cbr.com, σε πρόσφατη συνέλευση που έγινε στα γραφεία της Disney, ο πρόεδρος του στούντιο, Bob Iger,

αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον παραγωγό των δύο πρώτων ταινιών, Jerry Bruckheimer, για την πιθανότητα μιας τρίτης ταινίας.

Κατά τα λεγόμενα του Iger, ο Bruckheimer "θα ήθελε να κάνει και τρίτη ταινία. Οι συζητήσεις γι'αυτήν την πιθανότητα έχουν ξεκινήσει από το 2016. Αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα το πράσινο φως".

Η πρώτη ταινία "National Treasure" κυκλοφόρησε το 2004. Σκηνοθέτης της ήταν ο Jon Turteltaub και σεναριογράφος οι Jim Kouf, Cormac και Marianne Wibberley. Πρωταγωνιστούσαν οι Nicolas Cage, Harvey Keitel, Jon Voight, Diane Kruger, Sean Bean, Justin Bartha και Christopher Plummer. Συγκέντρωσε $347 εκ. παγκοσμίως. Η δεύτερη ταινία, "National Treasure: Book of Secrets", βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2007 και απέσπασε $457,4 εκ. παγκοσμίως. Σκηνοθέτης, σεναριογράφοι και cast παρέμειναν οι ίδιοι, μόνο που προστέθηκαν οι Ed Harris, Bruce Greenwood και Helen Mirren.

Η ιστορία περιστρέφονταν γύρω από τον ιστορικό και κυνηγό θησαυρών Benjamin Gates (Cage), ο οποίος μαζί με τη βοήθεια της Dr. Abigail Chase (Kruger), συντηρήτριας έργων τέχνης, του φίλου του, Riley Poole (Bartha), και του πατέρα του, Patrick Henry Gates (Voight), προσπαθούσαν να ρίξουν φως σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας και να ανακαλύψουν χαμένους θησαυρούς.

&t=25s

Καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

Ποια είναι η γνώμη σας για την τρίτη ταινία; Πείτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Την Κινέζικη Πρωτοχρονιά γιορτάζουν οι επικείμενες ταινίες της Disney Η Disney κατακτά ξανά την κορυφή με δις εσόδων Με τη νέα χρονιά κλείνει και η συμφωνία Fox/Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα