Το θρίλερ πήγε στον Προμηθέα

Ο Προμηθέας ζορίστηκε πάρα πολύ στην Πάτρα, εντούτοις κατάφερε να επιβληθεί στην παράταση του αξιόμαχου Ρεθύμνου με 86-81 φτάνοντας στις 12 νίκες στη Basket League.

Οι Πατρινοί –ενδιαμέσως των αναμετρήσεων με την Τενερίφη για τους «16» του Basketball Champions League- μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη στο παρκέ, προηγούμενοι με 21-14, τρία λεπτά πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, όμως το Ρέθυμνο μείωσε στους
δύο, 21-19 με τη λήξη του δεκαλέπτου. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στην ισορροπία του 40-40.

Οι Κρητικοί είχαν φοβερή εκκίνηση στην τρίτη περίοδο, καθώς με σερί 10-0, προηγήθηκαν 50-40, ωστόσο οι γηπεδούχοι με τους Κασελάκη και Σαλούστρο σε εξαιρετική ήμερα ροκάνισαν τη διαφορά με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στη «ρουλέτα» του τελευταίου λεπτού, Γκίκας και Τζόνσον είχαν 1/2 βολές, διαμορφώνοντας το 76-76, ενώ στην τελευταία κατοχή ο Σαλούστρος αστόχησε στο τρίποντο με τις ομάδες να οδηγούνται στην πεντάλεπτη παράταση.

Από τους νικητές ο Σαλούστρος είχε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Κασελάκης πέτυχε 17 πόντους κατεβάζοντας και 8 ριμπάουντ, ο Παρκς είχε 12 πόντους, από 10 Γκίκας και Έλις.

Για τους Κρητικούς, ο Κλάντον έκανε double-double με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Τζόνσον είχε 16 πόντους, 12 ο Χίκι, 10 ο Ντάνιελς.
Keywords
Τυχαία Θέματα