Τρίπιερ : «Θέλω να μείνω στην Αγγλία αλλά…»

Ο Κιέραν Τρίπιερ, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του, ότι ενώ η προτίμησή του είναι «να μείνει στην Αγγλία», θα μπορούσε να αναγκαστεί λόγω συνθηκών, να μετακομίσει στην Ιταλία.

Το όνομα του διεθνή Άγγλου μπακ συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη μετακίνηση στη Serie A αυτό το καλοκαίρι, με τη Νάπολι και τη Γιουβέντους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.
«Θέλω να μείνω στην Αγγλία, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Θα δούμε τι θα συμβεί
και τι θέλει η ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε στο BBC Sport.

Το συμβόλαιο του 28χρονου με την Τότεναμ, εκπνέει σε δύο χρόνια και με 38 εμφανίσεις την φετινή περίοδο, βοήθησε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία των Λονδρέζων, με την κατάληψη της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα και με τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ .

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου», πρόσθεσε. «Είμαι στο σπίτι μου τώρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Όλοι έχουν να πάρουν μία απόφαση!
Είναι προφανές ότι αυτός ο σύλλογος βοήθησε την καριέρα μου τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα θα απολαύσω το καλοκαίρι μου, θα επιστρέψω στις προπονήσεις όταν ξεκινήσει η σεζόν και εκεί θα καθίσω με τον προπονητή μου και θα μιλήσουμε για το μέλλον μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα