Λύγισε το Περιστέρι, προκρίθηκε στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Το Περιστέρι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κατακτήσει έστω μία νίκη στους ημιτελικούς των πλέι οφς απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως λογάριασε χωρίς τους Νικ Καλάθη και Ματ Λοτζέσκι.

Ο ηγέτης και ο κορυφαίος σουτέρ των «πρασίνων» ανέλαβαν δράση όταν η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δημιούργησε μομέντουμ στο τελευταίο 10λεπτο και χάρη στην δική τους παρουσία οι πρωταθλητές του
Ρικ Πιτίνο πήραν την πρόκριση για τους τελικούς με 3-0 νίκες.

Με τον Μπέντιλ να οργιάζει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, νεαρό Καράμπελα να δίνει τον ρυθμό και τον Γκρέι να παίρνει φωτιά όταν η μπάλα άρχισε να γίνεται βαριά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέσσερις πόντους (67-63) στο 35.30’, βάζοντας πίεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση ωστόσο ήταν ακαριαία. Γρήγορο 10-0 για το 67-73 (37’) και 73-81 ένα λεπτό πριν από το φινάλε, για να φύγει ακόμα και η υποψία πως θα μπορούσε το Περιστέρι να κάνει μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Σε αυτό το διάστημα ο Λοτζέσκι πέτυχε τα τρία από τα συνολικά πέντε του τρίποντα, ενώ ο Καλάθης πρόσθεσε ένα, κάνοντας παράλληλα και όλα τα υπόλοιπα στα οποία ειδικεύεται (δημιουργία, άμυνα, ριμπάουντ).

Δείτε εδώ τα αναλυτικά στατιστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα