Τριάντα χρόνια διαδρομής για το Σωματείο της Ηλιούπολης

ΟΑθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης(Α.Ο.Α.Η), σε μια πανηγυρικήεκδήλωση, γιόρτασε τα 30 χρόνια από τηνίδρυση του, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου2019. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομοχαιρετισμό ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Βασίλης Βαλασόπουλοςπου τόνισε τη διαχρονικά αρμονικήσυνεργασία του Δήμου με τον Α.Ο.Α.Η. καθώςκαι το μεγάλο έργο που έχει συντελεστείόλα αυτά τα χρόνια στη διάδοση του τένιςστην Ελλάδα.

Οκ. Βαλασόπουλος

ανακοίνωσε την έγκρισηχρηματοδότησης, για τηναναβάθμιση του φωτισμού του Ομίλου τουςπροσεχείς μήνες, ενώ αναφέρθηκε καιστην πρόθεση του Δήμου σε συνεργασίαμε τον ΑΟΑΗ να ξεκινήσουν μελέτη γιατην κατασκευή κλειστού γηπέδου.

Στησυνέχεια της εκδήλωσηςο Πρόεδρος του Α.Ο.Α.Η. κ. Δημήτρης Ξυνόςέκανε μια αναδρομή στα σημαντικότεραγεγονότα και επιτυχίες που σημάδεψαντην ιστορία του Ομίλου τονίζοντας: «Στα30 χρόνια λειτουργίας του ο Α.Ο.Α.Η. έχειμυήσει στα μυστικά του τένις χιλιάδεςπαιδιά, έχει φιλοξενήσει κορυφαίααθλητικά γεγονότα καιέχει αναδειχθεί σε κορυφαίο αθλητικόσωματείο με πολλές διακρίσεις τωναθλητών του σε εθνικούς αλλά και διεθνείςαγώνες. Επί 30 χρόνια ο ΑΟΑΗ είναιαναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και ηδέσμευση όλων είναι να εργαστούμε άοκναγια να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο καινα καμαρώσουμε ανάλογες επιτυχίες όπωςαυτή που νωρίτερα σήμερα πέτυχε οΣτέφανος Τσιτσιπάς».



Τησκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Ακ. Σπύρος Ζαννιάςπου υπήρξε πρόεδρος και ο βασικότεροςθεμελιωτής των εγκαταστάσεων τουΑ.Ο.Α.Η. Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννιάς είπε:«Ο ΑΟΑΗ είναι λαϊκόσωματείο και καταλύτης της εκλαΐκευσηςτου Αθλήματος που υπηρετούμε. Στηνπαραγωγική διαδικασία των ακαδημιώντου, συμμετείχε με 10.000 αθλητές/τριες,οι περισσότεροι των οποίων είναι σήμεραεπιστήμονες και διακεκριμένα στελέχητης Ελληνικής Κοινωνίας. Στοιχείο τουπολιτισμού του σωματείου μας είναι ηομόνοια που επικρατεί στα μέλη μας.Είναι σημαντική η προσφορά των οικογενειώντων αθλητών, που είναι ο μεγαλύτεροςχορηγός του τένις. Κύριε Πρόεδρε, κεΞυνέ είμαι βέβαιος ότι η σημερινήδιοίκηση του ΑΟΑΗ θα είναι επιτυχημένη,γιατί ηγείσθε εσείς και γιατί συμμετέχουνγονείς στο Δ.Σ. Θα πρέπει να τονίσω τησυμβολή των Δημάρχων Ηλιούπολης κ. Κιντήκαι του κ. Γεωργάκη για την συμβολή τουςστις εγκαταστάσεις του σωματείου μας.Είμαι βέβαιος ότι, ο νυν Δήμαρχος κ.Βαλασόπουλος θα τηρήσει όλα όσα ανακοίνωσεσήμερα. Τέλος, με αυτά που είδαμε στοναγώνα του Τσιτσιπά με τον Φέντερερ είμαιβέβαιος ότι στο Τόκυο θα δούμε μετάλλιοκαι από τον Στέφανο και από τη Μαρία»


Αμέσως μετά σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν όλοι όσοι είχαν διατελέσει πρόεδροι του Ομίλου από την ίδρυση του ως σήμερα.

Αμέσως μετά σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν όλοι όσοι είχαν διατελέσει πρόεδροι του Ομίλου από την ίδρυση του ως σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα