Έμεινε... μισός ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του, μετά από μία εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης με πολλές μετακινήσεις και συνεχόμενα παιχνίδια, όμως, δεν γύρισε αλώβητος. Διάφορα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους, που δυσκολεύουν το έργο των "ασπρόμαυρων" εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων -και δη, της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την Όπαβα την ερχόμενη Τετάρτη (23/1) για το Basketball Champions League.
Συγκεκριμένα,
το σημαντικότερο πρόβλημα αφορά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος με έντονα συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας βρίσκεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα παραμείνει απόψε (21/1) στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Εκτός προπόνησης, όμως, έμειναν προληπτικά και οι Φιλ Γκος , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, Τζαμάλ Τζόουνς, που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Για όλους θα υπάρξει νέα ιατρική εκτίμηση αύριο.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Όλη η διαδικασία προσαρμόστηκε, όμως, στις πολλές απουσίες που υπήρχαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα