Τους κύριους χαρακτήρες φέρει η νέα αφίσα του "Aladdin"

Τι ωραίο που είναι το λυχνάρι...

H Disney δημοσίευσε μια νέα αφίσα για την επερχόμενη live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Aladdin" και μας παρουσιάζει τους κύριους χαρακτήρες.

Στην αφίσα θα δείτε τον Mena Massoud ως Aladdin να κρατάει το μαγικό λυχνάρι με τον Abu (Frank Welker) στον ώμο του, τον Will Smith ως Genie

και την Naomi Scott ως Jasmine. Επίσης, παρουσιάζονται η κατοικίδια τίγρης της Jasmine, Rajah, και ο πατέρας της, Sultan, τον οποίο ενσαρκώνει ο Navid Negahban. Στο κάτω μέρος της αφίσας βλέπουμε τον Jafar, τον οποίο ενσαρκώνει ο Marwan Kenzari και τον παπαγάλο του, του οποίου την φωνή θα δανείζει ο Alan Tudyk.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Credit: Walt Disney Pictures.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Guy Ritchie. Άλλα μέλη του cast είναι οι Marwan Kenzari ως Jafar, Billy Magnussen ως Prince Anders, ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του Jafar, Hakim, ο Robby Haynes ως Razoul, Αρχηγός της Φρουράς της Άγκραμπα και Nasim Pedrad ως Dalia, την βοηθό της Jasmine.

Ο John August επιμελείται της παραγωγικής διαδικασίας μαζί με τον Dan Lin. Η Vanessa Taylor ανέλαβε να δώσει νέα κατεύθυνση στο σενάριο των Ritchie και John August, βασισμένο στο παραμύθι "Χίλιες και μία νύχτες" και στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney (1992).

Οι εθνικότητες των χαρακτήρων παρέμειναν ως έχουν για να υπάρχει ποικιλομορφία στο cast και να γίνει "μια ταινία αυθεντική στον κόσμο". Νέα τραγούδια θα ακουστούν στην ταινία, μεταξύ άλλων ένα ντουέτο των Jasmine και Aladdin, το οποίο θα συνθέσουν οι Benj Pasek και Justin Paul (La La Land), οι οποίοι μάλιστα είχαν συνεργαστεί με τον αρχικό συνθέτη της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Alan Menken.

Η ταινία έχει δύο αφίσες μέχρι στιγμής, μία όπου παρουσιάζεται το λυχνάρι σε όλου του το μεγαλείο και μία προς τιμή της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς. Το Genie είχε κάνει την εμφάνισή του και στο παρελθόν με τη στολή του χαρακτήρα, αλλά δεν ήταν μπλε, κάτι που μπέρδεψε πολλούς fans. Ωστόσο, αργότερα ο Smith ξεκαθάρισε ότι αυτή ήταν "η ανθρώπινη στολή" του χαρακτήρα και ότι "την μεγαλύτερη διάρκεια της ταινίας θα είναι μπλε μέσω CGI".

Η live-action ταινία "Aladdin" έχει ορίσει ελληνική ημερομηνία πρεμιέρας τις 23 Μαΐου 2019. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Mάρτιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΤο Genie σε όλο του το μεγαλείο παρουσιάζει το νέο σποτ του επερχόμενου "Aladdin""Απομίμηση" Aladdin έρχεται από το στούντιο The AsylumΑπαντά ο Will Smith στα σχόλια περί της εμφάνισής του στην ταινία "Aladdin"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα