To Devil May Cry 5 έχει censored σκηνή μόνο για τις Δυτικές χώρες

Τι διακρίσεις είναι αυτές;

Οι παίκτες του Devil May Cry 5 φαίνεται να παρατήρησαν μια περίεργη αλλαγή στο παιχνίδι. Οι γλουτοί της Trish, λοιπόν, φαίνεται να καλύφθηκαν εντελώς σε μία σκηνή με ροζ φώτα, για τους παίκτες των Δυτικών χωρών.

Spoiler Alert

Το DMC5 παρουσιάζει διάφορα bosses τα οποία έχουν κυριεύσει αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς. Σε μία μάχη λοιπόν με ένα τέτοιο boss, ο Dante καταφέρνει να απελευθερώσει την Trish,

η οποία εμφανίζεται μέσα στα αίματα και εντελώς γυμνή.

Ο Dante λοιπόν την παίρνει στην αγκαλιά του και τότε εμφανίζονται οι γλουτοί της. Όπως όμως έκανε γνωστό το κανάλι Naughty Gaming, οι παίκτες των δυτικών χωρών, αντί για τους γλουτούς της Trish, θα δουν μερικά ροζ φώτα. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η αλλαγή αυτή αφορά μόνο το PS4.

Τέτοιου είδους αλλαγές είναι συνηθισμένες σε πολλά παιχνίδια. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι τόσο σε Xbox όσο και σε PC το περιεχόμενο δεν έχει αλλάξει, αντιλαμβανόμαστε πως η Sony ίσως είχε κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι.

Είναι ωστόσο άγνωστο αν αυτή η αλλαγή αφορά μόνο τις Ευρωπαϊκές χώρες ή και τον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΤο Devil May Cry 5 δεν έχει προγραμματισμένα DLC πέραν του Bloody PalaceΣε δίλημμα βρέθηκε ο director του Devil May Cry 5Καταφτάνει νέο Devil May Cry 5 Demo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα