Οι παίκτες του Anthem δεν είναι χαρούμενοι με τις αλλαγές στο loot

Αναρωτιέμαι γιατί...

Μέτα τα πολλαπλά παράπονα των fans σχετικά με το loot, η BioWare σχεδιάζει να κάνει αλλαγές μέσα στους ερχόμενους μήνες.

Την προηγούμενη εβδομάδα το patch 1.0.3 του Anthem ήρθε νωρίτερα απ' ότι περίμεναν οι παίκτες, κάνοντας την εμφάνιση του στις 9 αντί για τις 12 Μαρτίου. Οι αλλαγές περιλάμβαναν βελτιώσεις στον ήχο και στην σταθερότητα του παιχνιδιού.

Πριν από το

patch παρουσιάστηκε ένα bug που επιβράβευε τους παίκτες με πολλαπλά masterwork και legendary αντικείμενα με την ολοκλήρωση end-game strongholds – αυτό φτιάχτηκε με το patch. Αφού οι παίκτες γεύτηκαν συχνό, ποιοτικό loot (όπως θα έπρεπε σε ένα loot game), άρχισαν να αντιδρούν με τον τρόπο που το Anthem χειρίζεται το loot.

Σύμφωνα με τον Chard Robertson η BioWare θα κάνει αλλαγές στους "ερχόμενους μήνες".

In the next few months, we’re expecting to make significant changes, but we’re starting with some incremental ones so we can better navigate that evolution. Our goal is to ensure the best possible player experience.

— Chad Robertson (@crobertson_atx) 9 Μαρτίου 2019

Αλλά απ' ό,τι φαίνεται αρκετοί fans δεν είναι διαθετιμένοι να περιμένουν μήνες για τις αλλαγές (και καλά κάνουν). Σε ένα megathread στο Reddit οι παίκτες μοιράζονται τις ανησυχίες τους για το πόσο “τσιγκούνικα” είναι τα drops. Παρόλο που μερικοί fans ζητούν μία λύση που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές, άλλοι θέλουν να κάνουν μποϋκοτάζ στο παιχνίδι μέχρι να γίνουν σημαντικές αλλαγές.

Η Bioware έχει κάνει μερικές αλλαγές και μερικά fixes από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι τον προηγούμενο μήνα αλλά έχει ακόμα πάρα πολλά προβλήματα που θέλουν φτιάξιμο.

Η εταιρεία είχε πει ότι δούλευε 6 χρόνια πάνω στο παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής δεν μας δίνει αυτή την εντύπωση. Και όταν σου λένε να περιμένεις μερικούς μήνες μέχρι να φτιαχτεί ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού (ενώ έχεις ξοδέψει ήδη λεφτά αγοράζοντας το) τότε λογικό να έχεις θυμωμένους παίκτες και τα νούμερα να πέφτουν συνεχώς.

Για περισσότερα συμβάντα σχετικά με το Anthem, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Το 'Defender' Bug του Anthem κάνει καλύτερο το Level 1 όπλο από όλα τα Higher Level BioWare: Νέο "ρεκόρ" για την εταιρεία και το Anthem Anthem: Η BioWare απευθύνεται στις ανησυχίες των fans σχετικά με το loot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα