Τότεναμ: Συνεχίζει να ελπίζει για Champions League

Άπαντες στην Τότεναμ πιστεύουν ακόμα πως μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League, από την στιγμή που υπάρχουν ακόμη μαθηματικές πιθανότητες, όπως τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της της, Κριστιάν Στελίνι την Παρασκευή (21/04).

«Μέχρι να σταματήσουμε να έχουμε

μαθηματικές ελπίδες θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να παίζουμε για να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα», είπε ο Ιταλός στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Είχαμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε μετά το τελευταίο παιχνίδι και είχαμε μια καλή εβδομάδα. Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα γήπεδα για να παίξεις όσον αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Νιούκαστλ, αλλά έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω στους παίκτες μου. Είμαστε έτοιμοι».

Και συνέχισε ο Στελίνι λέγοντας: «Είναι μεγάλη ιστορία, αυτή τη σεζόν, γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα και ζήσαμε μια δύσκολη περίοδο με πολλές καταστάσεις, ανθρώπινες και με πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι παλεύουμε όλη τη σεζόν ενάντια στη… μοίρα, ενάντια σε όλα μας τα προβλήματα κι αυτό είναι σημαντικό γιατί έτσι μεγαλώνουμε. Για μένα οι παίκτες συνεχίζουν να παλεύουν για να φτάσουν τον στόχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα