Τότεναμ - Βόλφσμπεργκερ 4-0: Τυπική διαδικασία (hls)

Τότεναμ - Βόλφσμπεργκερ 4-0: Τυπική διαδικασία (hls)sdimolitΤετ, 02/24/2021 - 20:48

Η Τότεναμ είχε καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στην Αυστρία (1-4) και η ρεβάνς στο Λονδίνο είχε εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πέρασε εύκολα στους ''16'' με συνολικό σκορ 8-1. Γκολ και δύο ασίστ από τον Ντέλε Άλι που πριν λίγο καιρό βρισκόταν με το ένα πόδι μακριά από το Λονδίνο. 2 γκολ ο Κάρλος Βινίσιους, σκόραρε ξανά ο Μπέιλ.

Ο ξεχασμένος και παραγκωνισμένος

Ντέλε Άλι, πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής στο Europa League και άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση δέκα λεπτών (1-0, 10ο λεπτό). Ο Άγγλος που στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει συνολικά 114 λεπτά και κανένα γκολ, πέτυχε το 3ο φετινό του ευρωπαϊκό γκολ καθώς στην Ευρώπη χρησιμοποιείται τακτικά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντέλε τροφοδότησε τον Κάρλος Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος στην 7η συμμετοχή του στο Europa League πέτυχε το 5ο ευρωπαϊκό του γκολ (2-0, 50ο λεπτό). Στο 73ο λεπτό ο Γκάρεθ Μπέιλ μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-0, 73ο λεπτό). Νέα ασίστ από τον Ντέλε Άλι, 2ο ευρωπαϊκό γκολ για τον Ουαλό που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς στην Αυστρία. Η Τότεναμ πέτυχε ακόμα ένα γκολ προς το φινάλε ξανά με τον πρώτο της σκόρερ στο θεσμό (6 γκολ), Κάρλος Βινίσιους (4-0, 83ο λεπτό) που έχει και 3 ασίστ σε 7 παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε 4ο συνεχόμενο γκολ στην Ευρώπη για τα ''σπηρούνια'', τελευταίος πριν 8 χρόνια, ο Ζερμέιν Ντεφό (2013).

Τότεναμ: Χαρτ, Αλντεβάιρελντ, Ντάιερ, Ντέιβις, Ντόχερτι (75' Λάβινιερ), Γουίνκς, Λαμέλα (69' Μπέιλ), Σισοκό (82' Τζον), Ντέλε Άλι (82' Σκάρλετ), Μπέρχβαιν (69' Λούκας Μόουρα), Βινίσιους

Βόλφσμπεργκερ: Κούτιν, Νόβακ (46' Πάβελιτς), Σέρτζερ (65' Πέριτς), Μπαουμγκάρτνερ (65' Γκιορμπελίτζε), Λοκοσβίλι, Χένρικσον, Λιντλ, Βέρνιτζινγκ, Στράτζινγκ, Ντιένγκ, Βίζιντζερ (46' Γιόβελιτς)

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #EuropaLeague Tottenham Hotspur ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Τότεναμ είχε καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στην Αυστρία (1-4) και η ρεβάνς στο Λονδίνο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Πρωταγωνιστής ο ξεχασμένος Ντέλε Άλι με φοβερό γκολ και δύο ασίστ. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 20:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα