Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά σε Μιλένκοβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά σε ΜιλένκοβιτςsdimolitΤετ, 02/24/2021 - 20:36

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ ύψους 25εκ. για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς, που μάλλον πηγαίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγες,

όμως οι Τοσκανοί αρνούνται να παραχωρήσουν τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό με μόλις 25 εκατομμύρια και απαιτούν περίπου 40. Το συμβόλαιο του Μιλένκοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και δεν υπάρχει περίπτωση ανανέωσης με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να παρακολουθούν τις εξελίξεις διακριτικά...Προφανώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμά να φορέσει μια βαριά φανέλα και το Μάντσεστερ φαντάζει ιδανικός προορισμός.

Ο Μιλένκοβιτς διανύει την 4η σεζόν του στο Αρτέμιο Φράνκι ερχόμενος το 2017 από την πατρίδα του και την Παρτιζάν. Φέτος μετράει 21 συμμετοχές και δύο γκολ.

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fiorentina - Ποδόσφαιρο Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Fiorentina ΑΓΓΛΙΑ Σύμφωνα με το Sky Sport Italia η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση της Γουέστ Χαμ ύψους 25εκ. για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς, που μάλλον πηγαίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 20:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα