Γρηγορίου: "Η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών οδήγησε στη νίκη"

Γρηγορίου: "Η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών οδήγησε στη νίκη" antoniamath11Τετ, 02/24/2021 - 19:28

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιάρα για τη νίκη επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η αγωνιστική εικόνα των παιδιών οδήγησε στο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ: "Είναι σημαντική νίκη,

ακόμα τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια για εμάς θα τελειώσει 16 Μαΐου που είναι και τα πλέι άουτ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά και να πάμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική".


Για το σερί 8 αγώνες: "Όταν δέχθηκα την πρόταση του κ. Παπαϊώαννου ήταν ρίσκο λόγω της βαθμολογικής κατάστασης της Λαμίας. Η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τότε. Γνωρίζουμε ότι αν δεν ολοκληρωθεί έστω και μαθηματικά τίποτα δεν είναι σίγουρο". 

Για το τι οδήγησε στη νίκη: "Αγωνιστικά ήμασταν καλά παίξαμε καλά. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες κλασικές. Η αγωνιστική κατάσταση των παιδιών έδωσε τους τρεις βαθμούς". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λαμία ΕΛΛΑΔΑ Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Ευγένη Δαδαλιάρα για τη νίκη επί της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η αγωνιστική εικόνα των παιδιών οδήγησε στο αποτέλεσμα. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 19:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα