Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Πειραιά

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 115. Πρόκειται για ένα 30χρονο με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο δράστης, που φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με το θύμα έξω από την είσοδο του μαγαζιού, πυροβόλησε τον 21χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Στο
σημείο όπου είχε σημειωθεί το συμβάν η αστυνομία είχε βρει δύο κάλυκες.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η εν ψυχρώ δολοφονία νεαρού έξω από νυχτερινό μαγαζί του Πειραιά ξημερώματα πρωτοχρονιάς, αποκάλυψε φίλος του δράστη.

Ο άντρας, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε πως το θύμα επιτέθηκε στον δράστη επειδή τον πέρασε για κάποιον άλλο, για τον νεαρό δηλαδή που πριν μερικές εβδομάδες είχε θεαθεί μαζί με την κοπέλα του.

«Θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν από παλιά. Ο δράστης ήταν θαμώνας του μαγαζιού διασκέδαζε με τη γυναίκα του. Το θύμα καυγάδιζε έξω με την κοπέλα του και ο δράστης είχε βγει έξω για τσιγάρο. Πριν δυο εβδομάδες, η κοπέλα του θύματος χόρευε με τον αδελφό του δράστη και επειδή είναι δίδυμοι μοιάζουν εκπληκτικά. Το θύμα του επιτέθηκε επειδή τον πέρασε για τον αδελφό του...», αποκάλυψε και ερωτηθείς για το όπλο με το οποίο ο φίλος του τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άντρα, είπε πως το είχε για να ρίξει βολές την πρωτοχρονιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα