Νύχτα φαίνεται ότι θα αποχωρήσει ο CFO της Activision

Και ίσως να φταίει το Netflix.

Η Activision Blizzard έχει τοποθετήσει τον επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της εταιρείας, Spencer Neumann, σε άδεια μετ' αποδοχών μετά την ενημέρωσή του ότι πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του.

Το CNBC αναφέρει ότι η τιμή μετοχής της Activision

Blizzard μειώθηκε κατά 1% μετά την δημοσίευση των ειδήσεων για τα σχέδια της εταιρείας. Αυτό δεν βοήθησε τη συνολική απώλεια μετοχών της εταιρείας κατά 26 τοις εκατό κατά το τελευταίο έτος.

Οι λεπτομέρειες των σχεδίων απόλυσης του Neumann μπορούν να βρεθούν στην κανονιστική κατάθεση που έγινε από την Activision Blizzard. Δηλώνει ότι ο τερματισμός δεν σχετίζεται με τους ελέγχους και τις διαδικασίες χρηματοοικονομικής αναφοράς ή γνωστοποίησης της εταιρείας. Αναφέρει επίσης ότι η άδεια μετ' αποδοχών είναι σε θέση να επιτρέψει στον Neumann να αποδείξει, ότι δεν υπάρχει λόγος να τερματιστεί η θέση εργασίας του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και με ισχύ από το νέο έτος, ο πρώην CFO Dennis Durkin, ο οποίος είναι σήμερα ο CCO της εταιρείας, θα αναλάβει τα καθήκοντα του Neumann. Αν ο Neumann δεν ξανακερδίσει το ρόλο του CFO μετά την άδεια μετ 'αποδοχών, τότε ο Durkin θα αναλάβει μόνιμα.

Μια πηγή κοντά στο ζήτημα έχει πει ότι όλα αυτά συνέβησαν, αφού το Netflix είχε ζητήσει από τον Neumann να αναλάβει το ρόλο του CFO στην εταιρία streaming. Ο Neumann εργάστηκε επίσης στην Disney πριν να έρθει στην Activision Blizzard. Από τότε, η Activision Blizzard δεν έχει σχολιάσει αυτές τις αναφορές.

Μην ξεχνάτε ότι πριν από λίγο καιρό η Blizzard Entertainment δήλωσε πως δεν θα αναπτύξει περαιτέρω το MOBA, Heroes of the Storm, ενώ δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τις αναταραχές στο BlizzCon 2018, μετά την ανακοίνωση του Diablo mobile τίτλου, Diablo Immortal.

Τι μπορεί να ακολουθεί στην εταιρεία; Ελπίζουμε όχι τα χειρότερα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΟικονομική άνοδος για τις EA και ActivisionH Blizzard ανοίγει επίσημο ευρωπαϊκό storeΑπεβίωσε ο κριτικός gaming TotalBiscuit

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα