Παγώνει η παραγωγή του "Guardians of the Galaxy Vol. 3"

Λόγω έλλειψης σκηνοθέτη, η παραγωγή της ταινίας σταματάει για την ώρα, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος.

Στοπ στην παραγωγή του "Guardians of the Galaxy Vol. 3" έβαλε η Marvel και η Disney, αφού συνεχίζεται ακόμα το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του James Gunn.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter,

μέλη του επιτελείου της ταινίας στην Atlanta, ενημερώθηκαν από τα Marvel Studios και την Disney ότι μπορούν να δουλέψουν ελεύθερα σε άλλα projects.

Το μικρό, αυτό, επιτελείο, ετοίμαζε το πρώιμο στάδιο παραγωγής της ταινίας στην Atlanta, καθώς τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Η πηγή του THR περιέγραψε το πάγωμα της παραγωγής ως μέθοδο "ανασύνταξης", όσο συνεχίζει η αναζήτηση νέου σκηνοθέτη. "Το χρονοδιάγραμμά μας έχει γίνει πολύ ευέλικτο", αναφέρουν οι πληροφορίες από την πηγή του THR.

Το THR προσθέτει ότι η γυναίκα που βρισκόταν στο τιμόνι του "Thor: Ragnarok", η Taika Waititi συναντήθηκε πρόσφατα με την Marvel, "αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο project συζήτησαν".

Ο James Gunn απολύθηκε από το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" τον περασμένο Ιούλιο, όταν βγήκαν στην επιφάνεια παλιά tweets του, τα οποία περιείχαν αστεία με βιασμό και παιδοφιλία, από μια ιστοσελίδα ακροδεξιάς φύσεως, με την Disney να προβαίνει σε άμεσες ενέργειες με την απόλυσή του.

Ο πρόεδρος των Walt Disney Studios, Alan Horn είπε σε δήλωσή του:

"Οι επιθετικές συμπεριφορές και δηλώσεις που ανακαλύψαμε στο Twitter του James είναι αδικαιολόγητες και ασυνεπείς με τις αξίες του studio μας, και κόψαμε τις επαγγελματικές σχέσεις μας μαζί του."

Αυτό συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι οι Guardians είναι ενωμένοι υπέρ του James Gunn, με τον Dave Bautista να είναι έτοιμο να παραιτηθεί αν δεν χρησιμοποιηθεί το σενάριο του Gunn για την ταινία.

Αν και η Disney δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας για το "Guardians Vol. 3", σκόπευε να είναι έτοιμο μέχρι το 2020. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με το μέλλον των Guardians.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceGuardians: O Dave Bautista θέλει να αποχωρήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί το σενάριο του GunnΑναβάλλεται το "Guardians of the Galaxy Vol. 3" λόγω του σκανδάλου με τον James GunnΕνωμένοι οι "Guardians of the Galaxy" υποστηρίζουν τον James Gunn

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα