Η Emma Watson θα γίνει μικρή κυρία για το "Little Women"

Αντικαθιστώντας την Emma Stone.

Στο cast του "Little Women" προστέθηκε η Emma Watson, δίπλα στο ηχηρό όνομα της Meryl Streep και όχι μόνο.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νεώτερη απόπειρα μεταφοράς του κλασικού μυθιστορήματος, "Little Women" ("Μικρές Κυρίες") της Louisa May Alcott, στον κινηματογράφο. Το όνομα που κρύβεται πίσω από

την επόμενη αναβίωση της ιστορίας, ανήκει στην Greta Gerwig. H Gerwig έχει αρκετούς ρόλους ως ηθοποιός, και παραπάνω από μία δεκαετία στην υποκριτική, ως σκηνοθέτης, ωστόσο ξεκίνησε αρκετά πρόσφατα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη δεύτερη μόλις ταινία της. Οι αποδοχή που γνώρισε το "Lady Bird" αποτέλεσε εφαλτήριο για την Gerwig, ώστε να προχωρήσει στο επόμενο μεγάλο της βήμα, την αναβίωση ενός μυθιστορήματος. Επέλεξε το "Little Women" και απέκτησε την υποστήριξη της Columbia Pictures, της βραβευμένης με 3 Όσκαρ Meryl Streep, και των παραγωγών Amy Pascal, Denise Di Novi και Robin Swicord.

Αρχικά λεγόταν πως η Emma Stone, ένα ακόμα μεγάλο και γνωστό όνομα στο χώρο του Χόλιγουντ, θα είχε μία θέση στο cast. Νεώτερες πληροφορίες από το Variety, ωστόσο, επιβεβαιώνουν πως η Emma Watson πρόκειται να αντικαταστήσει τη Stone, και αυτό λόγω υποχρεώσεων της δεύτερης σχετικές με το Fox Searchlight , που δεν της επέτρεψαν να συμμετέχει.

Η Watson, βεβαίως, δεν αποτελεί μία ασήμαντη αλλαγή. Γνωστή για τον ρόλο της ως Hermione Granger για το franchise "Harry Potter", η ηθοποιός έχει αρκετή εμπειρία από ρόλους γεννημένους από μυθιστορήματα, και κλασικές εμφανίσεις από παλαιότερες εποχές. Πιο πρόσφατα, η ηθοποιός κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την live-action αναβίωση του παραμυθιού "Beaty and the Beast", μία ταινία που προτάθηκε για δύο βραβεία Όσκαρ και κέρδισε την αγάπη του κοινού και την εκτίμηση των κριτικών. Λίγο αργότερα, πρωταγωνίστησε στη μεταφορά ακόμη ενός μυθιστορήματος, με τίτλο "The Circle", δίπλα στον βραβευμένο με δύο Όσκαρ Tom Hanks. Ως ακτιβίστρια, έχει συνεισφέρει πολύ στην εκπαίδευση των κοριτσιών του τρίτου κόσμου και φέρει τον τίτλο της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της υπηρεσίας Ο.Η.Ε Γυναίκες.

Το υπόλοιπο cast της ταινίας "Little Women" συμπληρώνουν, μαζί με τη Meryl Streep και την Emma Watson, οι Laura Dern, Saoirse Ronan, Timothee Chalamet και Florence Pugh. Οι ρόλοι αναμένονται, ακόμα, να γνωστοποιηθούν. Για τη Watson γνωρίζουμε πως θα ενσαρκώσει τον ρόλο μίας εκ των τεσσάρων αδερφών, αν και δεν έχει ανακοινωθεί το ποια αδερφή θα είναι αυτή.

Το μυθιστόρημα "Little Women" εκδόθηκε σε δύο τόμους, το 1868 και 1869, και αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και ευρέως διαδεδομένες λογοτεχνικές ιστορίες. Η υπόθεση ακολουθεί τα βήματα των αδερφών March, Meg, Jo, Beth και Amy, και της μητέρας τους, Marmee. Οι πέντε τους αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έφερε ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος, με τον πατέρα τους να λείπει εργαζόμενος ως πάστορας και τις ίδιες να ζουν χωρίς οικονομικούς πόρους.

Η ιστορία των τεσσάρων αδερφών έχει γνωρίσει πολλές μεταφορές, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Αρχίζοντας από τα έτη 1917 και 1918 (όταν και μετενσαρκώθηκε σε βουβό κινηματογράφο) ως ταινία γυρίστηκε άλλες τέσσερις φορές, το 1933 από τον George Cukor, το 1949 από τον Mervyn LeRoy, το 1978 από τον David Lowell Rich και το 1994 από τη Gillian Amstrong. Στον χώρο της τηλεόρασης ξεκίνησε την παρουσία του ως μιούζικαλ το 1958 για το κανάλι CBS, ως anime στη δεκαετία του '80, και το 2012 ως τηλεταινία.

Την απόδοση της Gerwig περιμένουμε μέσα στο 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018"Πάτωσε" η νέα ταινία του Kevin Spacey με έσοδα μόλις $618Green Book - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα